MEDIUM FIRST BIRTHDAY – VIDEO EDIT

Október elsején voltunk egy évesek, egy éve ilyenkor csináltuk első bulinkat, ha még emlékeztek rá akkor Emerica napot tartottunk és a Made –chapter two premierjét láthattátok.

Azóta sok film ment le a kivetítőkön, sok hazai és külföldi filmek egyaránt. Sok szülinapi buli, zenélés és némi deszkázás is. Viszont ebből a pálya hiánya miatt kevés volt, ezért úgy gondoltuk, hogy az első szülinapon nem csak vetíteni és bulizni kéne, hanem annál többet deszkázni. De utóbbit nálunk még mindig nem lehetett, így jött az ötlet, hogy csináljunk egy két napos rendezvényt! Ahol első este a cctv filmje után láthattátok első saját kisfilmünket is és a sörök elfogytával jöhetett a deszkázás!

Így bevettük a közeli Fővám teret és a rainbowal illetve egy kiugró segítségével tök jó hangulatú contest alakult ki, ahol Boti és Kákai ollózta a leghosszabbat.

Majd ezt követően a Gellért hegyen koccintottunk és lejtőzve ment mindenki haza, hogy másnap a Rióba folytassuk az ünneplést.


Folytattuk is! Ittuk a Borsodi söröket, ettük a Ferkó féle hot-dogokat, szólt a zene és egész nap deszkáztunk! Ahol ismét király kis hangulat volt és a kameráknak hála meg is tudtuk örökíteni.

Ezért nem is húznám tovább, nézzétek meg a vidit, és remélem azoknak is át jön a flow, akik nem tudtak eljönni!