Medium Mondays 19/05/20

A hét legérdekesebb videója egyértelműen Joe Pease és a Transworld Skateboarding közös produkciója, ami Daewon Song 30 éve tartó karrierjét dolgozza fel, méghozzá egészen alaposan. Készítsetek be valami kaját és egy kis üdítőt és mélyüljetek el napjaink egyik legnagyobb hatású deszkásának múltjában.

Ha esetleg nem sokaltatok volna be az egyórás Daewon-dokutól, akkor itt van még egy rövid, nevével fémjelzett anyag, ami az Adidasszal közösen szervezett, Los Angeles-i Daewon’s Picnic versenyt dolgozza fel.

A héten Shane O’neill lerántotta a leplet saját cégéről, az April Skateboardsról, melynél rögtön profiként debütált a japán szupertehetség, Yuto Horigome. Íme kétperces “bemutatkozó” anyaga, melyben rengeteg elképzelhetetlennek tűnő blindside-alleyoop cssúszást mutat be, persze nem a legbarátságosabb szpotokon.

És ha már megemlítettük az Aprilt, akkor álljon itt a cég bemutatkozó videója is.

Az újvonalas európai techkirály, Gustavo Ribeiro is profi lett, méghozzá a Jartnál, aminek egy hihetetlen flip-in, flip-out trükkökkel megszórt pro partot deszkázott össze.

Hosszú idő után a Realtől is befutott egy kellemes hosszúságú videó, melyben Chima Ferguson és Robbie Brockel főszerepén kívül fel-felbukkan a csapat többi része is.

Mi is beszámoltunk nektek Simon Jensen Welcome to Krooked partjáról, amihez most megérkezett a Spencer’s Cut című, kimaradt jeleneteket és werk anyagokat tartalmazó összeállítás.

Új videóval rukkolt elő a Nike SB és az Element nagy utazója, Michael Mackrodt is, aki ezúttal Fuerte Maccaroni címmel megjelenő anyagában deszkázza be a világ végi helyeket.