Medium Mondays – 17/10/30

 
 
Medium Mondays?
 
Manapság olyan mennyiségben zúdulnak ránk a gördeszkás videók, fotók, instagram editek, interjúk és hírek, hogy szinte lehetetlenné vált a figyelmünket fenntartani. Mivel a honlap blog felületének mindig is komoly szerepet szántunk, úgy döntöttünk, hogy hétfőnként összeszedjük nektek az előző hét minden olyan történését, ami felkeltette az érdeklődésünk. Itt kitekintünk majd a márkáink távlataiból és szélesebb körökben keressük a legizgalmasabb újdonságokat. Persze rátok is számítunk, hiszen ha bármi kimaradt volna, az jöhet a kommentekhez!
 
Cyrus Bennett – Nike SB Elite Squad
 
https://www.youtube.com/watch?v=LrDaRRt6EPs
 
Cyrus Bennett nem tud leállni, hiszen az év egyik legjobb full videója, a 917 Video után egy újabb részt deszkázott össze, ami most a saját Nike SB Dunk Elite színállását kíséri.
 
 
Isle x SkatePal: Pieces Of Palestine
 


 
A SkatePal egy jótékony szervezet, ami azért jött létre, hogy a gördeszkázással segítse a fiatalokat Palesztinában. Napjaink egyik legjobb filmese, Jacob Harris készített egy videót az Isle csapat látogatásáról a térségben, akik tartottak egy demót a SkatePal pályáján, és bedeszkázták a környék street spotjait is. A Free Skate Mag oldalán találtok egy interjút a csapattal a tripről, és itt többet is megtudhattok a SkatePal tevékenységéről.
 
 
enjoi – Panda Patrol ep. 1
 

 
Úgy látszik a King of The Road szereplése után új lendületet vett az enjoi, és egy új videósorozattal jelentkezett a Thrasheren. A team montage után a főszerepbe az új am, Didrik “Deedz” Galasso kerül, nekünk pedig külön öröm, hogy egy csomó felvétel került a videóba a team budapesti látogatásáról. A Thrasher cikkjében már láthattuk fotón Ben Raemers brutális fifty-fiftyjét (03:24-nél), de többek közt Deedz sorcija az Egyetem téren (05:19-nél) teljesen új volt. Hozza a régi enjoi hangulatot, kötelező nézés!
 
 
adidas Japan – The Splits
 

 
A világutazó filmes, Patrick Wallner jegyzi ezt a videót az adidas japán gördeszkás csapatával, benne az új Polar rider Shin Sonbongivel. Összetéveszthetetlenül japán deszkázás és spotok.
 
 
Brad Cromer – B
 

 
Brad Cromer egy új, csak telefonnal rögzített résszel jelentkezett a tőle megszokott hibátlan stílussal.
 
 
Palace – Palasonic
 
https://www.instagram.com/p/BapHI-qA4C_
 
A Palace amellett, hogy összehozott egy Mwad Lands névre keresztelt ingyenes fedett pályát Londonban, a skatepark megnyitóján bemutatta első teljes videóját is, a Palasonicot. A Blondey McCoy rémisztő ütközésével kezdődő pár másodperces fenti traileren kívül nincs sok infonk, de reméljük hamarosan mi is megtarthatjuk a videó premierjét.
 
 
Kevin Rodrigues, Lacey Baker, LurkNYC, Dime x DC, stb.
 

Elijah Berle és Kevin Rodrigues

 
Még várat magára a bejelentés, de Elijah Berle egyre többet mozog a Fucking Awesome teammel, Kevin Rodrigues pedig a pletykák szerint a Hockey legújabb proja.
 
Elijah mellett mással is készült az FA, hiszen a héten bemutatták Kevin Bradley, a “Kush Cowboy” saját cigipapírját és pultját, és felkerült egy videó a közelgő Independent kollabról is.
 
A Dime a DC-vel fogott össze, az Alltimers pedig ismét az Adidasszal csinált kollabot. Mindkét reklám zseniális.
 
Az egyik kedvenc női gördeszkásunk, Lacey Baker krúzolgat New Yorkban, Miles Silvas egy újabb durva részt deszkázott össze a Numbers harmadik szériájához és Youness Amrani is új video partot adott ki, amit a 02:24-nél kezdődő kombó miatt érdemes csekkolni. Grant Taylor elpusztított egy negyedívet.
 
Új mean streets montázzsal jelentkezett a LurkNYC crew, új Minuit videót is kaptunk végre egyenesen Bordeaux utcáiról és Colin Read feltötötte a Spirit Quest kaméleonos introját is!
 
Van pár jó Busenitz sorci és Jarne Verbruggen trükk a Spitfire Arson Dept videójában, amit Daan Van Der Linden zár egy hihetetlen backtaillel. Megkaptuk a vágatlan verziót is az első Cava Brain videóhoz a Sour teammel.
 
A The Northern Co. egy kisebb márka, király grafikákkal és egy új SF to Japan tour videóval.
 
A legendás Tommy Guerrero beszélget a szintén legendás Todd Francisszel, az Anti-Hero fő grafikusával a BS with TG új részében. Első rész a linken.
 
POOL SCUM címmel forgattak egy elképesztő deszkás stop motion animációs videót, amelyből elérhető 3 részlet az instán: Part 1, Part 2, Part 3, a teljes projektet itt találjátok!