Medium Mondays – 17/11/06

Hockey III
 


 
Megjelent a Hockey harmadik videója, amiben bemutatták az Andrew Allen, Ben Kadow, Jon Fitzgerald és Donovon Piscopo alkotta csapat legújabb tagját: Caleb Barnettet. Aki elég jól figyelt, a videóban 08:51-nél, a team nevei után, egy villanás erejéig kiszúrhatott egy másik ismerős arcot is, aki talán a csapat következő bejelentése! Andrew Allen része még sokat fog nálunk pörögni.
 
 
Halloween
 

 
Ahogy mi is, a Thrasher is megtartotta a szokásos halloween buliját a Diamond új, street résszel kibővített parkjában. Willy Lara nagyot ment a poolban, és a versenyre még a kedvenc gördeszkás podcastünk, a Nine Club is kitelepült. A Burnside parkban sem maradhatott el a jelmezes deszkázás, bár idén az egész beöltözősdit simán Nora Vasconcellos nyerte.
 
 
Push – Partial World Tour II
 

 
Végre online az első részben Budapestet is megjárt Zach Chamberlin második Partial World Tour videója, benne Bobby Worrest, Roger Krebs, John Baragwanath, Ryan Barlow és Kevin Coakley, akik most Antwerpen és Lisszabon macskaköves utcáin hajtanak.
 
 
Josimards Crew – The Josimixtape
 

 
Az európai gördeszkázás egyik mekkája Lyon, ahonnan a Free Skate Mag jóvoltából kaptunk egy brutális street videót a híres HDV plaza lokáljaival. Nem kisebb nevekről van szó, mint a techlegenda JB Gillet, Jeremie Daclin, vagy Flo Mirtain, aki a Cliché szomorú vége után talán hivatalosan is a Habitatnél landol.
 
 
Magenta – Salam
 

 
A Magenta crew legújabb tripjén Dubait és Abu Dhabit vette célba, ahol a megszokott módon nagyrészt éjszaka krúzolnak a városok utcáin. Igazi Magenta hangulat és kamerázás Soy Panday, a már nem Adidasban deszkázó Leo Valls, és a csapat többi tagjának közreműködésével! Reméljük nem sokára új, teljes videóval jelentkeznek, bár úgy tűnik Bordeauxban elkezdték komolyan büntetni a gördeszkázást.
 
 
Hotel Blue – Exhaust
 

 
Egy újabb ütős east-coast videó a LurkNYC crewból szerveződött Hotel Bluetól.
 
 
Free Skate Mag – Issue 15
 

 
A páneurópai magazin felfedte legújabb címlapját, rajta a dél-afrikai Yann Horrowitz egy óriás 50-50 fakievel. Ha nem ismernétek, itt a legfrissebb videórésze, egyébként pedig érdemes tudni, hogy Yann még akkor, amikor ez a gördeszkás világban teljességgel tabunak számított, jóval Brian Anderson előtt coming-outolt. Respect! A magazin legfrissebb száma hamarosan a Mediumban.
 
 
BAKU, Gonz, Ljubljana, King of The Road, stb.
 
Ahogy arról már Robbie Brockel is elszólta magát, a most induló 2017-es King Of The Roadon a Real, az Element és a Foundation szállnak majd harcba a trófeáért, amit mi majd csak jövőre láthatunk viszont a Vicelanden.
 
Robert Pace lenyomta backside 50-50-ben a korlátot, ami még Cardielt is kiütötte. A Hard Luck Bearings jelentkezett egy gyors promo videóval, benne olyan nagy nevekkel mint Jason Jessee, Figgy, Wes Kremer és az egyik SOTY befutó, Louie Lopez. Kijött még egy friss Roberto Aleman és egy túlságosan is hotdog-orientált új Caswell Berry rész is.

Visszatért a Barrier Kult egy több mint 20 perces videóval, amiben teljesen meglepő módon csak jersey barriereken deszkáznak. Ha már metál, itt van még egy király független norvég videó, a Creature rider Kevin Bækkellel. Nagy a pörgés Norvégiában, mert Pekka Løvås is kiadott egy új részt az oslói Jan Henrik Kongsteinnel, amit nem érdemes kihagyni!
 
A Thrasher feltette a Michael Mackrodték indonéz turnéját dokumentáló BRAAAAD Video hosszabb változatát, benne Oscar Candonnal, aki a Sour legújabb ridere. A Quasi proja, Al Davis pedig megkapta saját Cons modelljét, amit egy laza day in the life videó kísér.
 
Milánó világhírű Centrale spotjáról kezd egy újabb generáció feljönni: Ruben Speltára és Ale Cesariora érdemes lesz odafigyelni!
Ha instagram, akkor egy perc Alltimers Berlinben, egy rövid Blobys edit Párizsból és az alábbi Mike Carroll videó, amit látni kell.
 
https://www.instagram.com/p/BbHqC1lFSEB/?taken-by=chicobrenes
 
A szomszédban, a szlovén fővárosban járt az Own Skateboards csapata, akiknek a ljubljanai tripjéről a Solo SkateMag dobott ki egy videót. A spotok miatt minimum érdemes csekkolni! A szintén szomszéd, bécsi Stil-Ladenes arcok pedig kitalálták hogy kellene deszkát szállítani a bicikliden.
 
Mark Gonzalesnek saját YouTube csatornája van, ahol nem igazán tudni miért, de az utolsó, Harmony Korine [pl.: a hírhedt Kids című, a new yorki deszkás közeget bemutató film írója] karrierjét feldolgozó rész óta keményen (és kitartóan) oltogatja Patrick O’Dellt, az Epicly Later’d sorozat alkotóját. Szerencsére egyébként még egy csomó deszkás felvételt is posztol magáról.
Andy Jenkins meg sok év munka után otthagyta a Crailtapet, és már az Element művészeti vezetője.
 
Ne felejtsétek, a héten Tampa AM, ami ingyenesen streamel majd az ETN appen!