Medium Mondays – 17/11/13

 
 
 
Palace – Palasonic
 


 
Végre megjelent a Palace első teljes videója, a Palasonic! A VHS film tényleg messze felülmúlt minden várakozást, Rory Milanes és Lucien Clarke részei simán az év legjobbjai között vannak. Ráadásnak a Grey is feltöltött egy galériát a tripjeiken készült fotókkal.
 
 
The Skateboarder’s Journal – Here We Go Again
 

 
Az ausztrál filmes James James legdurvább felvételeiből jelent meg egy válogatás, olyan arcokkal, mint Shane O’neill, Dane Burman, a para forma Callum Paul [NSFW link], vagy a legújabb Transworld címlapját megkaparintó Polar rider: Nick Boserio.
 
 
Theories of Atlantis – Theories in Chicago
 

 
A Static videókért felelős Josh Stewart Chicagoban járt Kevin Coakley, a Spirit Questből ismerős Taylor Nawrocki, Brandan Carroll és a többi Theories of Atlantis rider társaságában.
 
 
LurkNYC – New York Times V.24
 

 
A LurkNYC crew New York Times sorozatának legújabb része a Transworld jóvoltából.
 
 
TAMPA AM, Jerry Hsu, GX1000, Jamie Foy, MACBALife, Berlin, stb.
 
A hétvégén tartották a 24. Tampa Am versenyt, amit nálunk élőben is követhettetek. A színvonal ismét brutális volt, példának az amerikai Jake Ilardi hatalmasakat ment, de a végén a portugál Gustavo Ribeiro hozta el a trófeát egy hibátlan menettel.
 
Jó hetet zártak a Thrasher AM Scramble turnéjának deszkásai: Zion Wright a Real legújabb proja, akit a King of The Road közben leptek meg az első lapjával, Zachary “Ducky” Kovacsot pedig a Pizza Skateboards köszöntötte a prok rangsorában. Jamie Foy két trükköt is pakolt az El Toro korlátjára: az egyik a Deathwish új videójába került, a másik az új Thrasher címlapja lett.
 
Ami a váltásokat illeti, Jerry Hsu és Elijah Berle is lelépett a Chocolatetől. Ahogy ezt már egy ideje tudni lehetett, Elijah csatlakozott a Fucking Awesome csapatához, Jerry pedig lehet valami komolyabbat kezd majd a Sci-Fi Fantasy nevű projektjével.
A nemrég megjelent New Balance videóban még Zero szponzorált Franky Villani már inkább a Primitive lapjait koptatja, Tony Hawk pedig bejelentette, hogy hivatalosan is a Lakai cipőiben deszkázik.
 
Reméljük ez már egy új Bronze videó előzetese:
 
https://www.instagram.com/p/BbUc2Aojug6
 
Nagy lehet a pörgés a Dwindlenél, mert kijött egy új Blind videó és az Almost is kirakott egy új Almost a Minute részt, amiben a MACBA lokál Fran Molina is ott van pár komolyabb trükkel. Mellé még több MACBA az új MACBALife részben. Itt van még az Adidas team egyik fele a tokiói Skate Copán, és a GX1000 crew nem más, mint a New York Times riportjában. Antonio Durao, Nik Stain és Wieger a Nike új Pigeon Dunkjában deszkáznak, aminek az elődjéért anno konkrét zavargások törtek ki.
 
Megjelent Taylor Smith friss ShepDawgs 5 és Tommy Fynn Push része, aminek az utolsó trükkjét nehéz elhinni, Danny Pham Berlin utcáin deszkázgat hajnalok hajnalán, az orosz Egor Kaldikov néhány durva no comply variációval jelentkezett és végre Tony Karr Bath Salts részét is feltöltötték.
 
Az idei év nagy visszetérőjével, Bam Margerával beszélgetnek a Nine Club legújabb részében, rengeteg jó sztorival a Viva La Bam korszakról és az elmúlt egy évről, amit Spanyolországban töltött filmezéssel. Ha már Spanyolország, a Free Skate Magnél megjelent POZO video igazi skatepark-pornó, főleg az ívek szerelmeseinek.
 
Nagyító alá került Taylor Kirby boardslideja az új Thrasherből, ez a nosepick is durva és a Polaros Ville Vester is beadott egy új trükköt, de a hét legjobb instavideója ez:
 
https://www.instagram.com/p/BbUFzBmBFFG
 
Joe Pease instagramját is érdemes követni a különleges animációi miatt, ami mellé most indított egy új, deszka shapekkel foglalkozó sorozatot a Transworldnél. Elég jó olvasmány még a The Chrome Ball Incident legújabb interjúja a Fucking Awesome egyik alapítójával, Anthony Van Engelennel.
 
Készüljetek, már úton a Polar őszi dropjának második fele!