Medium Mondays – 17/11/20

Enjoi – Panda Patrol ep. 2

Itt az enjoi Panda Patrol sorozatának második felvonása, tele budapesti spotokkal és egy teljes résszel a SOTY-esélyes Jackson Pilztől. Azután, hogy az idei King Of The Roadon ő szerezte a legtöbb pontot, meg ahogy visszapattintotta a másik döntésbe azt a bluntot a Fővámon, nem lepődnénk meg, ha ő kapná a trófeát. Főleg ha a Vans megint egy új projekttel jelentkezik, mint tavaly, az év végi hajrában!

Mwadlands

A Palace idén megnyitotta egy ingyenes, fedett pálya kapuit Londonban, amin még a nyitás előtt olyan arcokkal deszkáztak, mint Javier Sarmiento, Zered Bassett, vagy a Call Me 917 am: Hugo Boserup, az egyik legdurvább shiftyvel a piramis fölött!

I feel love

Itt egy új malmöi street edit Heitor Da Silvával, meg a Polar flow Ville Wester és Jonas Skrøderrel.

Stalin plaza, Chris Colbourn, Krooked, CCTV Budapest, stb. 

Ami a bejelentéseket illeti, a héten Jake Hayes megkapta az első pro lapját a Deatwishtől, Leticia Bufoni pedig a Plan B proja lett. A spanyol legenda Raul Navarro visszatért a Western Edition csapatába, és jó újra deszkán látni az ausztrál Jake Duncombe-ot is, aki az LE helyett az FSC-nél hajt. Úgy néz ki Brian Wenning is visszatalált a DC-hez.

A Free Skate Mag jóvoltából kaptunk egy Sports Class videót, amiben Marek Kocek, Toby Locke és a többi helyi arc szedi darabjaira a prágai Sztálin teret. Ízelítőnek itt ez a trailer:

https://www.instagram.com/p/Bbhgw1_hoF3/?hl=en&taken-by=freeskatemag

Bemutatkozik Tre Williams, online John Dilo Sickheads és Riley Hawk Shep Dawgs 5 része, és még kijött a Grey által egy új Korahn Gayle part is. Stílus és hosszú sorcik Chris Colbourn új részében és óriás pop a norvég Michael Sommernél. Ryan Sheckler pedig végiglátogat pár spotot és… beszél a vallásáról?

Megjelent, és elég jó lett az Absurd és a Carhartt közös orosz tripjének videója, az O3EPO. Online a Palace-közeli Wayward London első promója, a Wavemode is. A King of MACBA egyet csavart a szokásos Game of S.K.A.T.E. szabályokon, érdemes csekkolni pl. Gustav Tonnesen meccseit. A Santa Cruz is kiadott egy AM videót, benne egy brutál Jereme Knibbs résszel, az OJ Wheels pedig Kolumbiában járt. Talán több slow-mo már nem is lehetne az új Ty Evans videó előzetesében.

Reméljük nem maradt ki a CCTV-Budapest zs-side sem!

https://www.instagram.com/p/BbpVBn0FCKJ/?taken-by=cctv_budapest

Berlinben nincs megállás, a Place kiadta a “Dit is Berlin” sorozat első részét a helyi Philip Oehmige és Eric Erhardttal, a GoPro csapata is turnézott arrafele, jön egy Civilist X Converse Cons kollab, a Solo feltöltötte a világutazó Michael Mackrodt legújabb interjúját, valamint betekintést nyerhettünk a város gördeszkás lányainak helyzetébe is.

Ha valami súlyosabbra vágytok akkor az Anti Hero crew beszél San Francisco dzsentrifikálódásáról, ha épp nem, akkor itt az első gördeszkás randiműsor, a Date a Sk8er a Jenkemtől. Itt egy érdekes rövidfilm is a Skateistanról!

Ne felejtsétek a héten Garázsvásár a Mediumban!