Medium Mondays – 17/11/27

Place – Dit is Berlin pt.2

A Place “Dit is Berlin” sorozatának második részében a Numbers rider Magnus Bordewick, Niels Bennett, Marcus Shaw és Pol Catena mind keményen odatették magukat. Niels Bennett halfcab wallridejára nem voltunk felkészülve!

Zach “Ducky” Kovacs – Pizza Pro Part

Ducky azután sem állt le, hogy mindenkit sokkolt a Thrasher “Am Scramble” videójában, inkább folytatta az óriás korlátok elleni hadjáratát, amivel hamar kiérdemelte az első pro lapját a Pizzánál.

Tiago Lemos – Indy part

Tiago Lemos nem bízza a véletlenre az idei Skater Of The Year trófea sorsát, így a hajrában egy új résszel jelentkezett, amiben még egy újabb hihetetlen switch backtailt húzott be magának.

Evisen Video – Trailer 2

A japán Evisen crew új videójának csak a trailere is tele van hajmeresztő trükkökkel, így a decemberben megjelenő full videó is biztosan nagyot fog szólni.

Tyshawn Jones, Shep Dawgs, 917, Joe Brook, Mike Carroll stb.

Harry Lintell nagyot ment San Franciscoban, folytatódik a Sztálin tér reneszánsza Roman Lisivka Primitive részében és elég jó webpartokat deszkáztak össze maguknak a halálból visszarángatott Alien Workshop riderei is: Joey Guevara Barcelonában, Brandon Nguyen pedig Tokióban járt.

Ezek mellett a Quartersnacks hálát ad John Choiért, van egy backside sugarcane Patrick Ryan része végén amit látni kell, elérhető Taylor Kirby Shep Dawgs 5 partja, William Strobeck pedig feldobott egy editet Tyshawn instaclipjeiből. Ja, és Mike Carroll pole jam fotóját a Wayward Wheels európai turnéjáról nem hagyhatjuk ki:

Hivatalosan is beindult a SOTY verseny: lehet szavazgatni a jelöltekre a Thrashernél.
Hjalte meg kapott egy guest pro modellt a Frog Skateboardsnál.

Megjelent a Visual Skateboards, a korábban komoly pornós karriert befutott Stephen Vanasco által alapított deszkacég első promója, benne Joey Brezinski, Matt Miller és Shmatty Chaffin.

Egy brutális nollie tre, Bobby Worrest, Darren Harper és a többi lokál Wahington D.C. Pulaski plazájáról ebben a Forgetten Tapes montázsban. Szintén a Transworldnél jó zenék, hangulat, meg komoly wallrideok a WEFRIED videóban.

Király az a spontaneitás, ahogy Mike Arnold deszkázik a Skateboard Cafe új, párizsi videójában és Pekka Løvås is jelentkezett egy friss montázzsal Oslóból.

Egy csomó fasza dolog pörgött az instán is: Magnus Bordewick kisebb rendőri intézkedés közben Los Angelesben, az ex-Cliché arcok Lyonban, Tiago Lemos Argentínában, a Blobyk Párizsban, Justin Henry Washingtonban, Lucas Puig Barcelonában, Max Geronziék Lisszabonban, a GX1000 San Franciscóban, a Converse team Madridban, a 917 crew pedig New Yorkban:

https://www.instagram.com/p/Bbw-DAuAH3U

Joe Brook, a Thrasher staff fotósa, akinek a Fatback videókat is köszöhetjük, most saját lapot kapott az enjoitól, és ebben a promóban mesél a tripjeiről. Hamarosan új full videóval jelentkezik a Krooked, amiről részletesebben is beszél Bobby Worrest az új Nine Club részben. Érdekes gondolatok a közösségi oldalkról a Jenkem interjújában egy másik Krooked proval, Sebo Walkerrel.

Jacob Rosenberg nevéhez kötődik a gördeszkázás néhány ikonikus videója a 90-es évekből. A mai napig posztolgat eredeti felvételeket, mint például a héten ezt az elképesztő John Cardiel menetet, úgyhogy érdemes bekövetni!

Aaron “Jaws” Homoki és Ali Boulala egy gyógyszer reklámban…?

Ma még nyomjuk a Garázsvásárt, gyertek és nézzetek szét!