Medium Mondays – 17/12/04

Louie Lopez – “West End” Part

Most már szinte biztos, hogy az idei SOTY cím Tiago Lemos, vagy Louie Lopez között fog eldőlni. A 11 éves kora óta nagy cégek támogatását élvező Louie idén már járt Izraelben a Converse csapattal, kiadott egy Spitfire részt, majd turnézott egyet a Thrasherrel is, így ezzel az ütős új Volcom parttal akár be is bíztosíthatja magának trófeát.

NB# – Parallax

Russel Houghten napjaink egyik legkreatívabb filmese, aki a Gravis videói után az egyik legjobb Cinematographer Project részt hozta össze, majd a New Balance Numericnél kötött ki. Nem csak a kaleidoszkóp-szerű vizuál miatt maradandó ez a videó, hanem mert a teljes csapat -főleg a team új arcai Brandon Westgate és Franky Villani– odatette magát az NB# német-olasz turnéján.

Krooked – LSD

A Krooked új full videója lett az év egyik legnagyobb meglepétese. A különösebb hypeolás nélkül bejelentett Krooked LSD-ben teljes részekkel jelentkezett Brad Cromer, Bobby Worrest, Sebo Walker és Mike Anderson is.

Dirt River

Itt egy új edit a svéd Tor Ström, a Tredje Akten videóért felelős filmes kezei közül, a Polaros Oskival és Ville Westerrel.

Melbourne, Crailtap, Kevin Coakley, stb.

Debütált a héten néhány igazi jó független videó, mint például a Banned Melbourne lokáljaival, benne egy laza Casey Foley résszel, és a The Sound Of Success az amszterdami Booticelliboys jóvoltából, amit a Magentás Glen Fox indít. Tel Aviv tele van spotokkal, de Malmö sem pihen, itt van egyből három crew videója.

Feltöltötték Kevin Coakley részét a legújabb Traffic videóból, tele ilyen és ehhez hasonló trükkökkel. Milánó egyik legnagyobbat pattintó deszkása, Ale Cesario is kapott egy Kingpin részt. Kijött még egy rövid Dane Barker, egy Rob (korábban Bert) Wootton és egy Justin Drysen rész is, plusz valaki remixelte Nik Stain idei felvételeit.

Alex Lawton az új Element pro, Gustav Tonnesen a MACBA királya, P-Spliff pedig lejtőzgetett:

https://www.instagram.com/p/BcINjz_FXlE/?taken-by=hufworldwide

Leo Romero, Jaws és a többi Bro Style arc turnézott egyet, a Girl és Chocolate crew bedeszkázta az új Crailtap pályát, a Place meg kiadta a “Dit is Berlin” harmadik, és egyben utolsó részét.

Nem csak a Dime pörög Montreálban: itt a Parkour videó!

Az enjoi Panda Patrol sorozatának harmadik részében bemutatták a márka legújabb próját, Samarria Brevardot, akit a tavalyi King Of The Roadon a csapat női mystery guestjeként ismerhettünk meg először. Egyébként úgy néz ki, hogy a Polar is erősít egy kicsit a női fronton.

Instán Kyler Hale endere a Psycho Summer videóból. Ishod közben Biebel parkjában krúzolgatott, Leo Valls pedig Bordeaux-ban. Na meg volt egy rövid 917 montázs is:

https://www.instagram.com/p/BcQKVSLFaga/?taken-by=callme917

A Solo megjelentetett egy interjút a Free Movement Skateboarding szervezettel, akik Görögországban segítik a menekülteket a gördeszkázással. Érkezik az első gördeszkás mesekönyv is gyerekeknek, amit a tripla OG Karl Watson írt és az egyik legszórakoztatóbb gördeszkás-grafikus Henry Jones illusztrált.

Mi debütáltuk a Pizza új, téli kollekcióját, meg az új Sour droppot és most, hogy itt a december összeszedtük nektek azt is, hogy milyen eseményekkel készülünk az év utolsó hónapjára. Stay tuned! Minden egy helyen: itt az eventben!

MEDIUM DECEMBER