Medium Mondays – 17/12/11

 
 
Frog – Hjalte
 


 
A Polar pro Hjalte Halberg annyit pörgött New Yorkban a Frog Skateboardsos arcokkal, hogy kapott náluk egy saját guest-pro lapot, amit ez a videó kísér Chris Milic és Jesse Albával.
 
 
WKND – Salomon Cardenas’ Welcome Part
 
https://www.youtube.com/watch?v=BI6xsatOh9g
 
A kezdetekben nem vártunk sokat a Weekendtage videókért felelős Grant Yansura WKND márkájától, azonban mára a team, a grafikák, és a könnyen felismerhető rajzokkal és animációkkal teli videóik is a legjobbak közé tartoznak. Nem beszélve arról, hogy skitjeikkel köröket vernek a pont ilyen jelenetekről elhíresült, de mostanában inkább csak erőltetett dolgokat produkáló Crailtapre. Salomon Cardenas a csapat új tagja egy olyan résszel, amit nem érdemes kihagyni!
 
 
Adidas – RŌZU
 
https://www.youtube.com/watch?v=RSb-SdBXMjA
Suciu, Busenitz, Rodrigo TX és a többi adidas pro most a felkelő nap országában járt, ahol a demozás mellett egy komoly street montázst is sikerült összehozniuk.
 
 
Jamie Foy SOTY, Sk8mafia, Raw tapes, Flo Marfaing stb.
 
Hiába tette oda magát Tiago Lemos és Louie Lopez, Jake Pheps döntött: Jamie Foy a SOTY.
 
Máig ingyenesen nézhető az új Sk8mafia videó tele ilyen hihetetlen trükkökkel, Wes Kremerrel, Javier Sarmientóval, meg a többiekkel: BRAIN GONE.
 
Grant Taylor, Daan Van Der Linden, Milton Martinez és a teljes Volcom team az RV Rampage videóban turnézik, Mike Carroll, Sammy Winter és a többi Wayward Wheels arc a németeknél, az Etnies pedig Törökországban járt a legújabb brit magazin, a Vague jóvoltából.
 
A párizsi Le Dome spot királya, az ikonikus Lordz videóból ismert Flo Marfaing új résszel jelentkezett a NewOld Skateboardsnál. Pardon!
Kijött egy új Dan Lu rész, remixelték Daan felvételeit az Arson Dept videóból, a Budapestet is megjárt Severn Goods is felbukkant a Solonál, a Get Lesta crew meg szétrakta a Palace-féle Mwadlands pályát:
 
https://www.instagram.com/p/Bcae7jhlY4c/?taken-by=sidewalkmag
 
Látszólag egymástól függetlenül köszönt be 2010 körüli raw felvételekkel a Static videók filmese, Josh Stewart és a Blueprint filmese, Dane Morph. Az egyikben Aaron Herrington, a másikban Chewy Cannon.
 
Itt egy érdekes Red Bull turné is Iránból, egy új Giddy videó Párizsból, és a Dreams crew Lyonban.
 
Instán hatalmasat ment az Osiris feltört accountja, Jereme Knibbs lejtőzött SF-ben, Tyler Warren egy gyors sorcit nyomott az Alltimersnél, Rowan pedig egy rekorder nollie crookedot:
 
https://www.instagram.com/p/BciI2bTn-mx/?taken-by=williamstrobeck
 
Mi sem pihentünk a héten: bemutattuk az új AlapDeszkák videót, a Rios crew “Dunja” videóját és a saját videósorozatunk második része is debütált! Mészi “Mire jó még?” kiállítása továbbra is megtekinthető a shopban, viszont ha nem akarsz lemaradni a többi újdonságról amivel decemberre készülünk kövesd a Medium December eseményt!
 

 

Medium December