Medium Mondays – 17/12/18

Nike SB x Soulland – FRI.day

A Nike idén is összeállt a koppenhágai Soulland shoppal egy kollab erejéig, amit ez a videó kísér. Skandináv részről a Polar rider Ville Wester és a 917 am Hugo Boserup jelentkeznek, a kaliforniai különítmény pedig Koston és Antonio Durao.

Activated – adidas Skateboarding Australia

https://www.youtube.com/watch?v=J-nOtejE5h8
Itt az adidas ausztrál csapatát bemutató Activated videó. Az ender és a boardslide 09:34-nél nagyon para!

Sequel – Vans Germany

A Solo Skatemag jóvoltából online a Vans német gárdájának videója, a Sequel, benne egy hibátlan Marco Cada résszel.

Jamie Foy, Chicago, Nik Stain, Fuckin Awesome, Seinfeld, stb.

Nálunk már láthattátok teljes egészében, de felkerült a netre is a 2017-es SOTY, a floridai Jamie Foy “The Flat Earth” része. Nagyot ment Florida a héten, mert Brad Cromert a Krooked barcelónai bónusz editjében láthattuk, Jamie Foy haverját, Pedro Delfinot pedig a Thrasher új címlapján:

https://www.instagram.com/p/BcqbJf1nGto/?taken-by=pivot_to_fakher

Nick Jensen és Kyle Wilson közös része, Nik Stain, Hugo, Ville Wester és a brit deszkázás krémje a Free kihagyhatatlan új videójában. Apropó, britek: az egyik nagy idei ESOTY esélyes, Mike Arnold hivatalosan is Supreme flow lett és csatlakozott az Isle csapatához.

Visszatért a brazilok padkás Game of S.K.A.T.E őrülete, a Slides & Grinds. A színvonal szokás szerint elképesztő.

Megjelent az Independent és a Fucking Awesome kollabja, ami hamarosan hozzánk is érkezik. Volt még pár sörös együttműködés is a héten: a Pizza a PABST sörmárkával állt össze, a Habitat pedig a Booze Bros sörfőzdével.

Kijött a múlt heti Frog videó vágatlan verziója, ami mellé nézhető még egy Wes Kremer és egy Tyler Surrey raw files is az új SkateMafia videóból.

Egy rész egy barcelónai legandától plusz egy feltörekvő újonc barcelónai része.

Josh Kalis körbevezet bennünket Chicagóban, Andrew Allen spotokat mutogat, a Quartersnacksen van egy jó Lucien Clarke interjú és Alex Olson is rengeteg érdekes sztorit mesél The Bunt legújabb epizódjában.

https://www.instagram.com/p/BcqXKDSncIw/?taken-by=dimemtl

A fenti instavideó lett talán a legerősebb a héten, de volt még egy jó Louie Lopez sorci, egy menet Deedztől íveken, meg egy indokolatlan switch backside flip is. Már ideje volt egy Jamal Smith instaválogatásnak.

A Seinfeld és a THPS játékok megvannak?

Ahogy a gördeszkás ipar is megpihen december végén, úgy a Medium Mondays is szünetelni fog az elkövetkezendő pár hétben. Ennek ellenére mi még nem állunk le, kövessétek a Medium December eseményt, hogy megtudjátok mire készülünk a hónap fennmaradó részében!