Medium Mondays – 18/09/17

A nyári pihenő után ismét itt van a Medium Mondays az elmúlt hét legjobb gördeszkás tartalmaival!

Lee Yankou – Baby Blue part

A hét legfontosabb eseménye egyértelműen a Dime Glory Challenge volt, talán emiatt is rakták ki a Dime crew egyik legdurvább tagjának részét a Blue Tile Lounge videóból.

Pedro Delfino – Welcome to Deathwish

A tavalyi SOTY Jamie Foy, Zion Wright és a friss pro Tyson Peterson után Pedro Delfino a következő újgenerációs floridai aki berobbant a köztudatba. Nem tudjuk, hogy volt-e még valaki más aki kétszer is így kiütötte volna magát egy rész alatt!

Tre Williams Welcome To Primitive


A Primitive bemutatta az am gárdájának legfrissebb tagját, Tre Williamst.

Battle of Normandy, stb.

A Free Skate Mag felélesztette a Battle of Normandy-t, amiben 5 csapatnak néhány nap alatt kell a legjobb videót összefilmeznie Franciaország északi részén. Mindegyik edit hatalmasat ment, nehéz eldönteni, hogy a Sour (aki külön reprodukálta Chewy Cannon legendás jelenetét) a Ruben Speltával kiegészült Magenta, a Chico Brenes támogatta Palace, a legújabb ridereit felvonultató Antiz, vagy az Element európai csapata vitte-e idén a prímet.

Európánál maradva megjelent még egy új videórész a belga Phil Zwijsentől, láthattuk hogy backtailezte Adrien Bulard az El Torot és kaptunk egy csomó új infot a horvát Vlamidir Film Festivalról.

https://www.instagram.com/p/Bnd9kgOnEj7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vyr93u5krhkx
Oski fenti, és ezt a menetét mindenkinek látnia kell, de itt van az összefoglaló a Vans Park Series legutóbbi, malmöi állomásáról.

Lezárult a 2018-as King of the Road, volt egy emlékezetes új rész Cam Sedlicktől, az Adidas team pedig  Sao Paoloban járt a még mindig csúcsformában deszkázó Rodrigo TX-szel. Ja, és Dustyn Henry végre pro az Alltimersnél! Plusz ismét egy hihetetlen Jake Johnson wallride:

https://www.instagram.com/p/BnrLLnCn-9q/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cznv3l3drmvj

Jonah Hill rendezett egy filmet deszkásokról, Na-Kel Smithel az egyik főszerepben, így a Jenkem utánajárt mennyire valós Jonah gördeszkás múltja.

A Nine Clubnál az igazi OG Gershon Mosley vendégeskedett, a Bunt pedig Dan Plunkettel beszélgetett.