MEDIUM MONDAYS – 18/09/24

Újabb hét telt el, ami azt jelenti, hogy újabb bejegyzéssel jelentkezik Medium Mondays rovatunk, ami az ősz megérkezésével különösen jó szolgálatot tehet az elkövetkezendő esős napokon. Lássuk, mik voltak az elmúlt időszak legfontosabb, vagy legérdekesebb történései!
Nem is kezdhetnénk mással, mint a Rios Crew legújabb anyagával, ami a Bontó címmel hódította meg ismét a nemzetközi gördeszkás színteret. Közel negyed óra low impact audiovizuális élmény Akira, Long John, Ryu, Kakas, Cangi, Torta, Jamal, John Glenn, Boros, Marco, Csucsu, Macsu, Kuki, Boza és Töri főszereplésével!

https://www.youtube.com/watch?v=1L2YUzD4VWQ

A hét másik legizgalmasabb videója a 2018-as Glory Challenge Thrasher-összefoglalója volt. A montreali Dime-os arcok idén is kitettek magukért, bár ezúttal egy kicsit változtattak a formulá, hiszen a régebbi versenyszámok közül csupán a Gladiator és Speed Challenge-et tartották meg, de van azonban Wallride, Volcano és Pyramid Challenge helyettük, amik elképesztő teljesítményeket préseltek ki a srácokból.

https://www.youtube.com/watch?v=7Z3m9mAGp0c

Nemrégiben debütált a Sour Solution legfrissebb kollekciója Mental Ice Age névvel, amihez most megérkezett a legújabb mozgóképes anyag is a Jenkem jóvoltából.

A héten nagyot ment Jamie Foy Hall of Meat videója is, melyben Corey Duffel Foundation That’s Life nyitányához esett kísértetiesen hasonlót (és brutálisat). Érdemes egyébként követni a videó utóéletét is, hiszen remek mémek születtek belőle az Instagram-on.

Ha már említettük Corey Duffel-t, akkor nem hagyhatjuk ki a 113. Nine Club epizódot sem, melynek ezúttal éppen ő volt a vendége.

A héten a Rios srácokon kívül is jutott még egy magyar vonatkozású történés, méghozzá Mihályfi Dávid jóvoltából, aki éppen Hollandiában jár szerencsét próbálni, ahonnan az alábbi kis összeállítással breakelte a magyar gördeszkás internetet:

https://www.instagram.com/p/BoCShkblOFF/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

A Berricsen éppen most zajlanak a BATB11 küzdelmei. Meglehet, hogy sokatoknak nem a kedvenc gördeszkás médiuma, de amit Sewa Kroetkov talajon rakott az már valami egészen más dimenziót képvisel. Érdemes csekkolni:

https://www.youtube.com/watch?v=hN7pXfer9y4

Zárásként pedig álljon itt Chris Joslin legújabb összeállítása, amivel első saját nevével megjelent Etnies cipőjét promózza. Az edit és a filmezés ismét nem az igazi, viszont ezúttal a zene legalább valamennyire betalált – a trükkökről természetesen nem is beszélve.