Medium Mondays – 18/10/01

Ryan Townley – “Masquerade” Part


Újabb résszel jelentkezett a Welcome és Converse pro Ryan Townley. Őrült pop és néhány elég erős NBD!

Chris Mulhern – Untitled 003: Nate Pezzillo

A keleti part egyik legjobb filmese Chris Mulhern ismét hallatott magáról. Egyrészt elkezdett egy Philadelphia gördeszkás történelmét összefoglaló filmet, másrészt bemutatta a város egyik legjobb feltörekvő deszkását, olyan helyi prok kiséretében, mint Ishod vagy Suciu.

Emerica – “Wet Hot Canadian Summer” Tour Video

https://youtu.be/u0XLa5obe5Y

Jó újra együtt látni az Emerica csapatát. A kanadai turnéjukra magukkal vitték a márka legújabb riderét, a kézenálló bajnok Eric Winkowskit és a Dime leghihetetlenebb alakját, Alexis Lacroixt.

FTC, Slappy Challenge, Peace, Gronze, stb.

Megjelent Barcelona legaktívabb crewja, a Gronze legelső saját nem-instagram videója, benne többek közt a hétvégén tartott lyoni Slappy Challenge győztese: Deedz, Max Geronzi és Thierry Gormit, akinek pedig a hétvégén Európába érkező Adidas Das Days eseményen mutatják be a legújabb részét. Ami még az Adidast illeti, a német csapat is jelentkezett egy adag nyári felvétellel.

Ha már Barcelona, a városba látogató prok kedvenc skateshopja kiadott egy újabb hangulatos videót.

2018 eddig is egy nagyon jó év deszkás videók tekintetében. A hétvégén bemutatták az idei KOTR-győztes Element legújabb filmjét és az új Foundation videót is, egy igazi El Toro bangerrel:

https://www.instagram.com/p/BoGAPziFAhT/?taken-by=alex_papke

A francia Joseph Biaistől is láthattunk egy részt, és az instakirály Dane Vaughn is kapott egy DGK videót, a legendás Jim Grecot pedig egy gyönyörűen megkomponált kisfilmben láthattuk.

Tony Hawk új Lakai cipőjét egy ötletes reklámmal promózták, volt egy brutál Pyramid Country edit, a Vague Skate Mag is dobott egy új montázst, a Polarosok meg New Yorkban nyomultak:

https://www.instagram.com/p/BoUVa1yn4qT/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bzspso9s0oyf

A Real Out of Sight szériájában a Treasure Island DIYt mutatták be, Corey Duffel pedig egy elég őszinte interjút adott a Nine Clubban.