MEDIUM MONDAYS – 18/10/08

Rendesen megnyomjuk heti híreink számát, ugyanis rengeteg érdekes/fontos/izgalmas videó látott napvilágot az elmúlt héten – webpartok, teljes videó, game of skate, és verseny-összefoglalók a legfrissebb Medium Mondays-ben!

Kezdjük is a hetet két webparttal, melyek közül az egyik Amerikából, a másik pedig Franciaországból futott be. Elsőként csekkoljátok Frankie Villani legújabb, Primitive-nek összedeszkázott részét. Always No My Mind névre keresztelt videójában minden skilljét megmutatja, így a tőle megszokott kreatív trükkökön túl jó pár hammer és korlátos trükk is helyet kapott.

A hét másik – szerintünk – legjobbja Titi Gormit Free Skate-es anyaga lett, ami nem csak földrajzilag, de trükkökben és hangulatban is távol áll (természetesen jó értelemben) Frankie részétől, így aki jobban csípi a kicsit nyersebb, európai editeket, az mindenképp megtalálja benne a számítását.

Jim Greco ismét megcsinálta az éves mozifilmjét, melyben ezúttal a 70-es évek zsarufilmjeinek hangulata kíséri gördeszkázást.

Ugyan csak új cipőjét promózza, de akár egy teljes résszel is felérhet Grant Taylor Nike SB reklámja, melyben természetes élőhelyén, Georgia barátságtalan spotjain és homemade tranny-ken darálja az új színállású GT Blazer-t!

Még mindig van mit lehúzni a Thrasher King Of The Roadról is, így akinek kimaradtak a webpartok, vagy a Vice-on futó teljes epizódok, akkor annak mindenképp érdemes pótolni Evan Smith teljesítményét, melyet most megtehettek ömlesztve a következő MVP-összeállításból:

Négy csapatvideó is megjelent a héten, kettő ráadásul az Adidastól. Az elsőben az új Campusokat mutatja be a pro csapat – Blondey McCoy, Heitor Da Silva, Chewy Cannon és Marc Johnson (!!!) főszereplésével.
https://www.youtube.com/watch?v=P-JABHgYjIw

Míg a másodikban a német Adidasosok vették be Berlin utcáit.

Az ív deszkásoknak Ronnie Sandoval, Cedric Pabich, Jon Sciano, valamint Tino Razo okozhatnak örömöt, akik a Supreme Bowl-t látogatták meg egy közös session erejéig.

A klasszikus, teljes filmeket kedvelők számára is tartogat némi csemegét az összeállításunk. A TWS jóvoltából droppolt a They Say című homie film, melyben többek között Spencer Prati, Andy Mack, Chris Larue, David Cobb, Brendan Keaveny, Lefty és Reuben Barrack is helyet kapott.

Két egyedülálló esemény is lezajlott az elmúlt időszakban. Az elsőnek New York adott helyet, ahol a Hardies Can Jam-en kukáztak egyet a lokál arcok, ahol kellemes meglepetésként még Johhny Layton is bedobta a signature move-ját.

A másik esemény Lyonban zajlott, ahol az éves slappy nagygyűlést tartották Deedz, Vincen Milou, Jarne, Adrien Collard és Theo Moga vezetésével.

A hét talán legfontosabb videója számunkra a legújabb BATB-rész, melyben nem akárki, mint a balesete miatt majdnem lábát vesztő Mike Mo Capaldi tért vissza a deszkás körforgásba, méghozzá nem is akárhogyan!

Magyar vonatkozásban is jutott kontent a hétre. Kulcsár Csabi és a bandája kiruccantak vidékre:

Mihályfi Dávid ott folytatta Hollandiában, ahol a múltkor abbahagyta, ezúttal egy WorldCupSkateboarding-versenyen remekelt:
https://www.instagram.com/p/Bol3asrFdZB/?utm_source=ig_web_copy_link

De nem csak ő jelentkezett új anyaggal a Plutoniumból, hiszen Bazsó Bálint is előállt egy tartalmas Instagram-edittel:
https://www.instagram.com/p/BoMS56IBEmh/?utm_source=ig_web_copy_link

Végezetül pedig álljon itt egy ritkán látott technikai trükk Szakállos Dávidtól, akinek érdemes az Instáját néha-néha látogatni az ilyesmire fogékonyak számára, hiszen rendszeresen áll elő ehhez hasonló kombókkal:
https://www.instagram.com/p/Bomrs35DuBu/?utm_source=ig_web_copy_link