Medium Mondays – 18/10/15

Adidas Skateboarding – Oh Là Là Paname

https://www.youtube.com/watch?v=hl5WGykWWUc

Az Adidas bevette a francia fővárost egy újabb Das Days esemény idejére, ahol bemutatták a Campus ADV-t (figyelem: Marc Johnson footy!) és a fenti team montázst is a márka szinte összes európai riderével. Lucas és Gustav megint nagyot mentek, Heitor Da Silvára pedig érdemes lesz figyelni a jövőben!

Corey Glick – Souvenir Part

Ha másra nem is, arra biztosan jó volt az idei King of the Road, hogy kicsit visszahozza a köztudatba a Foundation csapatot. Corey Glick már ott is megvillantotta a tehetségét, de a legújabb Souvenir címre keresztelt videót záró része hatalmasat szólt, nem beszélve a lehetetlen utolsó trükkjéről.

Canal New York – Mode

A Canal New York kerekei már bemutatkoztak a shopban, most viszont a csapattól láthatunk egy full videót. A crew együtt nőtt fel New Yorkban ami meglátszik azon, hogy mennyire érzik a spotokat. Marcello Campanello része kötelező!

Birdhouse, Paths, Magenta, This Is Skateboarding, Deathmatch NYC, Alltimers, stb.

Hozzánk is befutott egy friss Magenta szállítmány és ennek örömére a Free Skate Mag lehozta az Isztambuli tripjük cikkjét és videóját. Micsoda spotok! Ha már epic spot, elkészült a Levi’s taghazouti missziójának összefoglalója is!

Igazi jó kis streetelés Pat Hoblin Paths részében, dupla francia támadás szintén a Free jóvoltából pár kemény manual trükkel, a finn alakulat pedig San Franciscoban nyomult.

Az Alltimers brigád szervezett egy laza vasárnapi jamet New York egyik parkjában és Tyshawn Jones pár nappal azelőtti kukás versenyéről is jött egy újabb összefoglaló. Mindezt a Thrasher első New York-i Deathmatche miatt rendezték. Jó hír, hogy Antonio Durao is újra a városban pörög:

https://www.instagram.com/p/Boo8XXAlNEB/?taken-by=stingwatergroes

Fentebb már emlegettük Corey Glick részét, de teljes egészében is nézhető a friss Foundation videó, a Souvenir.

A Birdhouse csapata hamarosan egy újabb videóval jelentkezik, de eljött az első hivatalos trailer az új Supreme projekthez is, sőt még a GX1000 crew is bejelentett egy új filmet!

15 éves lett az Emerica legendás This Is Skateboardingja, így ennek örömére a Jenkemnél előástak néhány különlegességet a videó kapcsán. Érdemes csekkolni, hiszen ez a gördeszkázás egyik legjobb korszakának legemlékezetesebb videójáról beszélünk.

Végezetül nagyon köszönjük mindenkinek, aki tegnap eljött velünk szülinapozni, hamarosan jövünk a képekkel!