Medium Mondays – 18/10/22

Bár úgy tűnik, hogy az időjárás igencsak kegyes volt hozzánk a hosszú hétvégére, azért erre a hétre is rengeteg néznivalót gyűjtöttünk össze nektek.

 
Kezdésként pattanjunk fel a nosztalgiavonatra, melyet a mostanában a “golden era” újradokumentálásával foglalatoskodó Transworld Skateboarding indított útjára. Az alábbi összeállításban az ikonikus SF-szpot, a Pier 7 legjobb trükkjeit láthatjuk csokorba gyűjtve – Karl Watson, Marcus McBride, Mike York, Henry Sanchez csak hogy néhány legendát soroljunk a videóból a teljesség igénye nélkül.
 

 
Ha már a Transworlddel kezdtünk, akkor maradjunk is egy kicsit ezen a vonalon, ugyanis Reel Talk rovatukban Jonah Hill és Mikey Alfred látogatott el a magazin stúdiójába, hogy legújabb mozifilmjükről, a Mid90’s-ról meséljenek.
 

 
Új nagyfilmmel jelentkezik a Girl, melyben bemutatkoznak a csapat újdonsült amatőrjei, Niels Bennett és Griffin Gass. Az új arcokon kívül Andrew Brophy, Sean Malto, Rick McCrank, Mike Carroll, Taylor Pacheco és Simon Bannerot is feltűnik a félórás összeállításban.
 

 
Ha már Girl, akkor nézzétek meg, ahogyan a csodával határos módon visszatérő Mike Mo saját magával SKATE-ezik:
 

 
Harmadik alkalommal állt össze az Adidas Skateboarding az Alltimersszel. Az új együttműködés egy friss színállású Gazelle-t takar, melyhez ahogy a két cég esetében az lenni szokott, egy szórakoztató reklámfilm is készült.
 

 
Úgy tűnik, hogy Nicky Diamond kifogyhatatlannak tűnő pénztárcája is véges és képtelen volt a Diamond Footwearnél tartani az év gördeszkását. A hét egyik nagy híre, hogy Jamie Foy ezentúl New Balance cipőkben csússza a korlátokat!
 

Jamie Foy Welcome to New Balance Numeric from New Balance Numeric on Vimeo.

 
Nem csak mi, de a Quartersnacks is heti rendszerességgel gyűjti a legjobb anyagokat, íme az ő heti tízesük:
 
 

 
Ti is töprengtetek már azon, hogy mi történhetett minden idők egyik legkirályabb arcával, Trainwreckkel? Akkor többet ne tegyétek, hiszen a Thrasher magazin pontosan ennek járt utána az Out There című rovatában.
 

 
Ismét volt Death Match fesztivál, de ezúttal New Yorkban, ahonnan a következő összefoglalóval tértek vissza a Thrasher filmesei:
 

 
Ha valakit érdekel a gördeszkázás ezen ága, akkor jó ha tudja, hogy Nyjah olimpia üzemmódba kapcsolt és behúzta a sydney-i XGames-t!