Medium Mondays – 18/10/29

Tor Ström – KBH Mixen

A legutóbbi Polar videó alkotója Tor Ström egy újabb montázzsal jelentkezett Koppenhágából. A Polar team mellett láthatjuk még Jesus Fernandezt, a helyi legenda Rune Glifberget, sőt egy trükk erejéig a kedvenc norvég filmesünk, Pekka Løvåst is.

Real Skateboards – Tanner Van Vark

Manapság egyre nehezebb deszkásként kitörni, viszont vannak akiket megelőz a hírnevük. Tanner Van Varkot sokan emlegették és most végre hivatalosan is bemutatta a Real. A srác jó úton halad, hiszen már be is került a Thrasher Am Scramble turnéjára, ahol a válogatott legjobb am gördeszkásokkal filmeznek össze egy videót. Érdemes lesz rá odafigyelni!

Mômes Paris


A Mômes egy új projekt Párizsból, amiről egyelőre nem sokat tudni, de láthatjuk, hogy a kedvenc franciáink, Vincent Touzery, Roman Gonzales, vagy Kevin Rodrigues is benne vannak és hogy a fenti első kis promó is elég jóra sikerült.

HUF, Enzo Cautela, Daewon Song, Madness, Crailtap, stb.

Az év talán legváratlanabb szponzorváltása: Jason Dill az Adidasnál.

Ha már váltás, Daewon Song otthagyta az Almostot és úgy néz ki csatlakozik a Torey Pudwill-féle Thank You Skate Co.-hoz. Közben a 2016-os King Of The Roadon bemutatkozó Enzo Cautela lett az enjoi legújabb pro ridere, az instakirály Stephen Lawyer pedig a Skate Mafiánál kapott saját lapot.

Online az év egyik legjobb része, Mason Silva partja az Element Peace videójából. Ráadásul valaki Brandon Westgate felvételeit is feltöltötte.

Ahogy a Polar és a Quartersnacks brigád, az Alltimers is épp Japánban turnézik:

https://www.instagram.com/p/Bpef_YYgKf5/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zx9v8fy7yhvo

Várjuk majd a tour videókat, de addig: itt a legerősebb Alltimers B-Side.

Az inkább poolozós Madness Skateboards kiadott egy rövid promót, a HUF csapat egy része SF-ben krúzolt, Marius Syvannen ismét jelentett Finnországból, és kaptunk néhány Sportsclass felvételt is a prágai klasszisoktól.

Oski nem tudott duplázni, Alex Sorgente a Vans Park Series legújabb bajnoka:

https://www.instagram.com/p/Bpe1mICnTaf/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=8jj4x1nstm03

LA híres gördeszkás bárja, a Black kapott egy Nike SB cipőt, a Girl team managere Sam Smyth mesél a 9 Clubban, Gino Ianucci pedig a Mission Statement podcastben adott interjút.

Végezetül ne felejtsétek, a Dylan Rieder emlékére készült Fucking Awesome kollekció már kapható a shopban!