Medium Mondays – 18/11/05

Halloween-i gurulás, Battle Commander, bombaátigazolás, pro partok – ismét jönnek az elmúlt hét általunk legfontosabbnak ítélt videói.

Kezdjük is a hetet az ausztrál Jamie Thomasszal, akinek Battle Commander videója alig néhány órája debütált a Berricsen.

Folytassuk a sort az elmúlt hét egyik legnagyobb meglepetésével, méghozzá Corey Duffel legújabb összeállításával. Duffman ismét átalakult, nem csak stílusában, de trükkökben is újat hozott – le sem tagadhatná, hogy Kevin Rodrigues az új legjobb barátja, de ennek persze mi csak örülni tudunk!

Stephen Lawyer is becsekkolt a Thrasherre egy új videóval, amiben hozza a től megszokott sex change-es, body varialos technikás kombókat és az év egyik legjobb Barcy-trükkjét is!

Erős két percet hozott össze John Dilorenzo is, aki a Venture-t népszerűsíti őrült manny kombóival az új Awake-epizódban.

Európából jelentkezik Jordan Queijo, aki egymás után halmozza a bangereket a svájci 242 skateshop számára.

Mint azt bizonyára tudjátok korunk egyik legjobb filmese, Ben Chadourne és bandája Budapesten járt a nyáron, melyről az alábbi összeállítást sikerült összeollózni. A hét egyik legfontosabb videója:

Új Carhartt WIP anyag is droppolt a napokban, amiben Roman Gonzalez, Felipe Bartolomé, Gabriel Engelke, Taylor Caruso, Chris Milic, Andrew Wilson, Phil Zwijsen, Tolia Titaev, Joe Gavin, Matlok Bennet-Jones, Joseph Biais, Rémy Taveira és Robbin de Wit szolgáltatja a kiváló kontentet.

A hét legnagyobb híre, hogy Tiago Lemos átigazolt a Primitive-hez. Vadonatúj pro lapját Barcelonában vitte el egy tesztkörre:

Múlt héten Halloween is volt, így levezetésként álljon itt egy összeállítás a Thrasher idei tematikus bulijáról: