Medium Mondays – 18/11/12

Karsten Kleppan – Just Karsten’s

Patent zene és vágás, a norvégok nem állnak le, most Karsten Kleppan jelentkezett be egy új résszel amit a kedvenc oslói filmesünk, Pekka Løvås rakott össze. A videó mellé komoly fotók Karsten Thrasher interjújában.

Butter Goods – Spoons

A Butter Goods ausztrál csapata a briteknél járt egy gyors trip ejéig, ahova velük tartott még a WKND videókból ismerős Alex Schmidt és a Magentás Ben Gore is.

Converse Cons X Hopps Collection

Igazi, hamisítatlan New York-i deszkázás a város két legendájától, Jahmal Williamstől és Steve Branditől. A kamera mögött pedig a Static videókért felelős Josh Stewart!

Tampa AM, “Blessed”, Javier Sarmiento, Real, Salomon Cardenas, stb.

A hétvégén lement a 25. Tampa Am, domináltak a brazilok, volt kamerás gázolás és egy óriás blunt fakie, majd végül a japán Ikeda Daisuke jött ki győztesként.

A pletykák, a világszerte megjelenő plakátok, és a New Yorkban gyülekező csapattagok alapján nagyon úgy néz ki, hogy a héten érkezik a Supreme “Blessed” videója. A hypeot most rendesen megdobta a Thrasher hosszú idő után első New York-i címlapja, rajta a SOTY-befutó Tyshawn Jones egy őrületes ollieval:

https://www.instagram.com/p/BqAsvDqFTuI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jh0wuwwf7pjc

Mindig kellemes meglepetés ha új Javier Sarmiento felvételek látnak napvilágot, és ahogy a Free is megtette, nekünk is linkelnünk kell azt a bizonyos frontside flipet.

Érkezett még egy rész John Gardnertől, aki az egyik legizgalmasabb feltörekvő New York-i, elérhető lett az utánozhatatlan Evan Smith ‘Peace’ partja, és jött két igazán durva rész Svájcból Jordan Queijo és Simon Perrottettől.

Laza stílus és méretes pop Danny Hamaguchi Visual bemutatkozójában, volt két gyors intro videó Andrew Brophytól és a Welcome-os Daniel Vargastól, az egyik kedvenc WKND riderünk, Salomon Cardenas pedig már a HUF-nál hajt.

Kijött a Brute SF crew és a Santa Cruz új promója, a Real turnézott egyet, Leo Walls félretette egy kicsit a powerslideokat és “rendesen deszkázott”, előkerült pár kimaradt jelenet a Nike Sb argentin tripjéről, a Real turnézott még egyet, és Johnny Wilson is posztolt egy jót:

https://www.instagram.com/p/Bpzyf5Tg6JE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1miqtd39nrwmy

Láthattuk a vágatlan anyagot Gilbert Crockett Mother részéből és a legutóbbi bomba Phil Zwijsen webpartból is.

A világon két helyen deszkáznak a legkeményebben halloweenkor: az arizonai Tempe és a portlandi Burnside pályákon.

A Nine Clubnál az Element alapítója, Johnny Schillereff avatott be minket a cég kulisszatitkaiba, Brian Anderson a Mission Statement podcastben mesélte el milyen az élete a coming-outja óta, Ryan Reyes gombákat keresett és volt egy remek Loveletters rész is.

Kihirdettük a Palace nyereményjátékunk győztesét, ahol a videóban kaphattatatok egy kis ízelítőt pár hamarosan érkező saját termékünkről is!

Ne felejtsétek, szombaton MGE Skate Jam a Fehérvár Indoor Skateparkban!