Medium Mondays – 18/11/19

Hiába van nyakunkon a tél, ismét egy jó nagy adag videós anyaggal készültünk nektek, hiszen rengeteg izgalmas dolog történt a napokban a gördeszkázás világában.

Hosszú idő után hallatott magáról T-Pud, aki Daewon Songgal alapított új céget Thank You névvel. Hogy mennyire életképes a projekt, azt döntse el mindenki maga, de az biztos, hogy a világ leghosszabb backtailje erre található:

A hét legfontosabb anyagának ezúttal az új GX1000 videót választottuk (mégis mi mást!?). A srácok még mindig a street gördeszkázás egy teljesen más dimenzióját képviselik!

De van ám új Independent videó is Evan Smith, Wes Kremer, T-Funk, Milton Martinez, Jake Johnson, Dolan Stearns, Pedro Delfino és Marius Syvanen szereplésével. Ride The Best Fuck The Rest!

Folytatódik Louie Barlettáék agymenése is, a Panda Patrol, melynek hatodik epizódjában szintén egy újabb profit avatnak a San José-i srácok, méghozzá Enzo Cautela személyében, aki egy masszív húsz lépcsős trükkel nyomja rá a bélyegzőjét friss szerződésére!

A Free Skate Mag és a SK8MAFIA jóvoltából előkerült négypercnyi sosem látott felvétel Javier Sarmientóról, amit a régi arcoknak a nosztalgiafaktor, az újaknak pedig a törióra jellege miatt kötelező megtekinteni!

Lógnál egy napot Mark Suciuval? Most megteheted a Jenkem jóvoltából, akik az Adidas és a Habitat techkirályának mindennapjaiba engednek most betekintést:

A Zero él és virul, amit legújabb pro riderük, Chris Wimer bizonyít az alábbi összeállításban. Zero or Die:

Hasonló dolgok mondhatók el a Flipről is, ami szintén új profit köszöntött a berlini Danny Pham személyében:

Közben volt ám egy Tampa AM is, sorozatban a huszonötödik, amit a története során először, egy távol-keleti deszkás nyert meg. Ez vajon már az olimpia előszele?

Ezúttal is hoztunk egy Berrics-es videót, méghozzá egy BATB skate személyében, ami Chris Joslin és Cody Cepeda közt zajlott le: