Medium Mondays – 18/11/26

Heti összeállításunkban a fiataloké a főszerep – Tyshawn, Zion, T-Funk, Zach Allen és a feltörekvő Alex Willmsről szól a heti MM.

Kezdjük is utóbbival videós összeállításunkat, hiszen a San Diegó-i Mohkie krú legújabb nagyfilmjéhez rakott össze egy olyan anyagot, amit a legtöbb profi is megirigyelne. Willms partja, amiben embermagas szintekről dobálja magát és mellmagas korlátokat csúszkál stoner rockra, lofi minőségével tulajdonképpen a kétezres évek legjobb pillanatai előtt tiszteleg, így már csak ezért is beválogattuk heti körképünkbe.

Folytassuk a sort Zionnal, aki első Reales pro partjával ismétcsak maradandót alkotott. Pacsi a szójátékért a videó címében. Jöjjön hát Jupiter felemelkedése:

Baker, Baker, Baker – T-Funk egy Zach Allen megosztott résszel erősítette meg pozícióját a SOTY-címért folyó harcban.

Jött egy amolyan félig-meddig kedvcsináló az új Supreme-filmhez Tyshawn Jones jóvoltából, aki Killer címet viselő anyagában kedvenc New York-i kukáit dolgozza meg egy kicsit.

A héten droppolt az új HUF-film is, amit Justin Drysen nyit egy eléggé masszív résszel.

A legújabb Volcom-anyag Grant Taylor előtt tiszteleg. Az alábbi húszperces összeállításból kiderül, hogy milyen is az élet ott lent délen, a pokolban!

Heti érdekességeink között a Grey magazin Hringurja viszi a prímet. Az alábbi turnéfilmben Justin Craven és a Carhartt WIP-csapat hódítja meg a barátságtalan izlandi vidéket.

És akkor a végére jöjjön a szokásos BATB-adag, hiszen a sorozat, vagyis inkább Chris Joslin és Felipe Gustavo, ismét fokozták a fokozhatatlant.