Medium Mondays – 18/12/03

Evan Smith – War and Peace Part


A szokásos év végi SOTY-szavazás hajrájában vagyunk, csak úgy záporoznak a videók az esélyesektől. Evan idén (is) hatalmasat ment, King of the Road MVP lett, rengetegett turnézott, majd az évet a Peace részével zárta, aminek a bővített változatát láthatjuk most.

Numbers Edition 5 – Kyron Davis


A Koston és Mariano-féle Numbers szépen tartja, hogy minden széria mellé ad egy gyors videót is. Most a brit Kyron Davis került a középpontba, akit az Atlantic Drift, a Grey és a Free projektjeiből már ismerhetünk.

Guillaume Périmony – Ostalghia


Guillome és Michael Mackrodt már régóta gyártják a Fishing Lines videókat, amikben mindig pörgős, kreatív deszkázást láthattunk nem éppen sokat látogatott helyekről. A páros ezúttal Belaruszban járt és magukkal vitték Giorgit és a friss Flip pro Danny Phamet.

Supra, Jamie Foy, Marek Kacek Adrian Lopez, P-Rod, Vincent Huhta, stb.

Jamie Foy gyorsan kiadott egy részt mielőtt még át kéne adnia a SOTY-stafétát, és az utánozhatatlan Frog Skateboards Krazy Frankie-jéről is jött egy friss anyag.

Európai fronton még erősebb volt a hét: Marek Kacek ismét felszántotta a prágai Sztálin teret, Marcus Shaw, Magnus, meg a többiek egy 10 perces montázst raktak össze csak az Oslo Teater plaza spotján filmezett anyagaikból, volt egy rész a svéd Vincent Huhtától, akiről sokat fogunk még hallani, a barcelonai lokál Ales Amor Marble 3 része is online és a finn Jaakko sem pihent:

https://www.instagram.com/p/Bqp3ARRj2Wn/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fju3k580k66y

P-Rod végre megtalálta a régi bőgatyáit és rendesen odatette magát a Nike SB párizsi videójában, a Hockey bemutatta Diego Toddot,  a GX1000 videó után is jöttek még Yonnie Cruz felvételek, most épp ebben a Theories x Lakai promóban, a State Footwear is hallatott magáról, és újra volt A Day With The Homies Na-kellel és Ishoddal.

Akadt néhány turnévideó is, mint a Volcom új-zélandi kiruccanása, a NB# csapat utazása a napsütötte Szicíliába, vagy az Antiz európai tripjének első és második része, aminek ezt a csodálatos Dustin Dollin pillanatot köszönhetjük:

https://www.instagram.com/p/BqwyYTWgbom/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=cqqju8avefi5

A Solo hozott le egy remek Alexis Sablone interjút, komoly történelemleckét kaptunk Adrian Lopez Nine Club epizódjában, és zárásul egy érdekes felhívás: mostantól pályázhattok önkéntesnek a SkatePal programjaiba!