Medium Mondays – 18/12/10

Vans – Shikumen

A Vans bérelt egy kecót Shanghaiban, hogy az Antizos francia Victor Pellegrin, a kedvenc Alltimers duónk Dustyn Henry és Etienne Gagne, Chima Ferguson, vagy a csapat legújabb tagja, a fejét ritkán kímélő Pedro Delfino is alaposan bedeszkázhassa a várost.

Krooked x Humidity Video

A Krooked brigád Brian Andersonnal kiegészülve New Orleansbe látogatott, hogy a Humidity Skateshop lokáljaival krúzoljanak a jazz fővárosában.

Volcom – “Larry vs the Kid”


A legújabb Volcom Road Rager tripen ott volt veterán Omar Hassantól kezdve, a márkával 20. évét ünneplő Grant Tayloron át a kiskölyök CJ Collinsig mindenki.

Isle, SOTY, Brian Herman, Evan Smith, Collin Provost, stb.

A hét vezető híre egyértelműen az idei Skater of the Year bejelentése volt, amiről mi is beszámolunk egy külön írásban. A Thrasher egypercesében elcsíphettünk pár trükköt a “Blessed”-ből, de az Evan Smith fanok se csüggedjenek, a Transworld eltöltött egy napot kedvencükkel.

Nem nagyon jött ki egyéni rész múlt hétfő óta, egyedül Collin Provost Psockadelic partja és a cseh Stepan Bares bemutatkozója jelent meg.

Mindenki Dél-Amerika felé vette az irányt, az Adidas Argentínában pörgött és bemutatta a latin-amerikai csapatát, a Dime pedig Brazíliába ment Tiago után:

https://www.instagram.com/p/Bq3DPtrnbYp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=105mjv7bgduux

Nagyot ment a Stüssy x Nike SB kollab promója is, benne a Call Me 917 egyik legalulértékeltebb deszkásával, a Hockey-s Caleb Barnettel és az 54 éves (!) Lance Mouintainnel, aki ismét rakott pár street trükköt.

Láthattunk egy remixet Jake Johnson, Fred Gall és még pár nagy név New Jersey-i footyjaiból, a legutóbbi WKND montázs bővített verzióját, igazi spot-pornót a Vans Korea videójában, néhány ütős Appleyard felvételt a Globe-tól és egy kis közös deszkázást a teljes DC teamtől.

Folytatódott az Antiz turné, felrakták a teljes svéd Äckligt videót, amit érdemes csekkolni, és a Polarosok is posztoltak pár jót Koppenhágából:

https://www.instagram.com/p/BrAevhLHziE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=133h5wi86txju

Lement a szcientológusok Game of Skatejének közvetítése is, idén extra mennyiségű gagyi kontentet kell átpörgetni Steve Berra egotripjei mellett, de a meccsek jók voltak, úgyhogy segítünk: az első játék 1:44:52-nél, a második 2:10:25, a döntő pedig 2:47:40-nél kezdődik.

Az év egyik legjobb Nine Clubja volt a héten Bryan Hermannel, a Crailtap videófelelőse Aaron Meza sztorizott a Bobshirtnél és a Thrasher is feltöltötte a “Blessed”-ről szóló teljes cikket és annak képanyagát.

Nagyon jól sikerült a vasárnapi Santa Sesh, amit az instánkon is elcsíphettetek. Köszönjük a helyieknek és mindenkinek aki eljött deszkázni egyet. Azt se felejtsétek, hogy a Mystery box akciónkat meghosszabbítottuk a tél végéig!