Medium Mondays – 18/01/08

Újra itt vagyunk a rövid pihenőnket követően egy extra hosszú Medium Mondays kiadással.

GX1000 – El Camino

https://www.youtube.com/watch?v=jy_5-7LSUV4

Miután bejelentettük, hogy már nálunk is megtaláljátok a GX1000 crew ruháit, a csapat egy új videóval jelentkezett, ahol egy régi El Camino társaságában terrorizálják San Francisco utcáit. Sean Greene jót megy, Pablo “P-Spliff” Ramirez pedig még legparább lejtőkön is hajt még párat!

Seimi Miyahara – Evisen Video

Nem könnyű hozzájutni az új Evisen videóhoz, de szerencsére felkerült néhány részlet a netre a japán gördeszkázás krémjének filmjéből. A Lenz II része után talán Seimi Miyahara felvételeit vártuk a legjobban, de Shinpei Ueno része is nagyot szólt.

Magenta – Mare Nostrum


Remek hangulat, zene és deszkázás a Magenta teamtől egy kicsit melegebb éghajlatról.
 

State Footwear – Liberado

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Mhe8XdH3_IQ

A Jenkemnél debütált a még egész frissnek számító skater-owned cipőmárka, a State spanyol turnévideója. A Magenta pro Ben Gore, a hatalmasat pattintó Christian Maalouf és a többiek Madrid utcáin hajtanak.

Sabotage 5, egy wallride casperslide, Nora Vasconcellos, Popcorn video, stb.

Joey Guevara új web partja elég jól sikerült, komoly meglepetés volt az év végére. Amilyen jól vágták Joey részét, annyira benézték Antonio Durao Next New Wave partját, bár a trükkök még így is hihetetlenek. A Numbers másik új ridere, Magnus Bordewick Berlinben töltött nyaráról jelent meg még egy kisebb videó.

Tom Schaar gyerekként behúzta az 1080-at, de ma már inkább csak a poolokban pörög és ki is jött egy friss része a Thrashernél. A magazinnál debütált még Dylan Sourbeer és Kevin Liedtke része a Sabotage 5-ból.

Sammy Montano kapott egy rövid welcome részt a Globe-nál, Bobby Dekeyzernek meg összekapták az instás felvételeit. Bemutatták azt a rövid dokut is, amiben az egyik kedvenc női deszkásunkat, Nora Vasconcellost ismerhetjük meg alaposabban. Nem felejtjük, P-Stone Forever.

Nehéz felfogni mit művel Albert Nyberg a Free legújabb címlapján, ami hamarosan nálunk is landol:

https://www.instagram.com/p/BdfCHxbhIQb/?taken-by=freeskatemag

Albert a címlapon túl az új Fast Wheels videóban is odatette magát. Ezen kívül egy csapat Nike SB rider, köztük Luan és Malto, roadtrippelt egyet, Shane O’neill pedig Kínába ment a haverokkal. A pipás cipőmárka európai különítménye most a híres barcelonai Spotter DIY-t vette célba, de nem csak a Nike turnézott: kijött egy kis extra a Krooked new yorki és Callum Paul meg a Pass~Port team görög látogatásából is.

Az LA Tapes egy igazi old-school hangulatú videó a remix-mester Manolótól. Nagyot ment Evan Smith meg a többi arc a No Hotels videóban, itt volt még az Island is, ami egy elképesztő turné a Grey jóvoltából, Tor Ström újravágta a második FRI.day videót, lett egy fasza Get Lesta montage, a Dime-os arcok pedig már csak és kizárólak plázákban hajlandóak deszkázni:

https://www.instagram.com/p/BdRSbV1D7wS/?taken-by=boblasalle

Volt még egy új mean streets rész is a LurkNYCtől, Mason Silva újított, a RVCA csapat pedig Hawaii felé indult a nagy hidegben, bár úgy látszik, hogy közben még ez az időjárás sem lassítja le a Bronze crewt:

https://www.instagram.com/p/BdgS_ojBOwe/?taken-by=solojazz

Megjelent az elmúlt néhány héten pár hosszabb promó is, amiket érdemes csekkolni. Itt a National promo videó a britektől, egy csomó felvétellel a kijevi tripjükről, az új Popcorn videó Madrid legjobb deszkásaival, köztük Adrian Del Campoval, a Goodily videó Yaje Popsonnal az USA keleti partjáról és a Castle Bolts promo a nyugatiról. Európai részről pedig a holland Pop Trading Company állt elő egy új filmmel.

Sokan összeszedték az év legjobb részeit, de a Boil the Ocean blog és a Cafe Creme listái sikerültek a legjobban. A Theories Underground-SOTY összesítése is patent, a Ripped Laces pedig sorolta az év cipőit és az év grafikáit. Szintén egy kis visszatekintés a new yorki gördeszkázás elmúlt 15 évébe RB Umalitól. Azt is jó volt látni ahogy a legenda Jeremy Wray beadta az egész éves #trickaday fogadalmát. Hamarosan érkeznek a berlini BESA díjazottjai is.

A gördeszkás világ egyik legnagyobb büszkesége Spike Jonze a Nine Club legújabb részében, A Static videókért felelős Josh Stewarttal pedig a Rolling Stone magazin készített interjút.

Hozzánk befutottak a legfrissebb Fucking Awesome darabok, amiket hamarosan jobban is megismerhettek itt a blogon!