Medium Mondays – 18/01/15

Atlantic Drift ep.6 – San Francisco

Kreatív deszkázás és klasszikus san franciscoi spotok: Jacob Harris videósorozatának legújabb része hihetetlenül erős lett. Nem véletlen, hogy az Atlantic Drift jelölt a BESA, az európai gördeszkázás díjátadójának legjobb videóprojekt kategóriájában. A videóban szerepel majdnem a teljes Isle team, akik a legjobb márka díjért mennek Berlinben, élükön a hippy-jump mester Mike Arnolddal, aki az év újonca lehet.

Quadra Supply – Insert Disk

A Thrashernél jelent meg ez az új brazil videó néhány ismertebb névvel, mint Carlos Iqui, vagy az Almost újdonsült proja Yuri Facchini. Kicsit sok néha a Bronze utánérzés, de a trükkök és a spotok miatt tényleg érdemes végignézni.

Louie Lopez – IG Remix

Louie Lopez instaválogatása túl jó ahhoz, hogy kihagyjuk, még úgy is, hogy ez a sorci valahogy kimaradt.

Isle, Populist, Calzone, Nyjah, stb.

A fentebbi Atlantic Drift videó is bizonyíték, hogy Casper Brooker nagyot ment tavaly, úgyhogy végre megkapta az alaposan kiérdemelt Isle pro modelljét. Nem csak a brit deszkázás éve volt a tavalyi, hanem a női deszkásoké is: Lacey Baker nyerte a Berrics Populist díját. Elindult közben az év eleji mozgolódás, mert úgy tűnik Axel Cruysberghs New Balance helyett már Vansben nyomja, Daan Van Der Linden pedig Vans helyett Nike cipőt húzott. Nyjah is megvillantotta az új cipőjét a Thrasher következő címlapján, Daan meg egyből egy ilyet küldött a londoni Southbanken:

https://www.instagram.com/p/BdvQfzRBeHU/?taken-by=100procentskateshop

A vérükben lehet valami, mert a másik Van Der Linden testvér is jól nyomja, ahogy ez az új, közös részükben kiderült, amit a Free adott ki. Megjelent Calzone címmel egy friss new yorki videó, amiből felkerült Thrasherre a Bronze-os Nick Ferro és Mark Humienik közös része, a Habitat pedig feltöltött egy nagyobb adag vágatlan felvételt Mark Suciu Search The Horizon részéből.

Felbukkant egy csomó Muska és Josh Kalis footy a Sixth Sense videóból, kijött Peter Raffin B-Sideja a Creature filmből, Nora OJ kerekeket tesztel, Evan Smith ennek a skateparknak inkább csak a falain deszkázik, Madars Apse meg kicsit újragondolta a barcelonai Besos spotot:

https://www.instagram.com/p/BdtICOvl_TF/?taken-by=jakedarwen

Az Illegal Civilization egy új montázsban köszöntötte Aramis Hudsont és Ryder McLaughlint a deszkás részlegüknél, lement a brazil Slides & Grinds eddigi egyik legkomolyabb küzdelme, a Tum Yeto új helyre költözött és a New Balance is turnézott egyet.

Leo Walls mesél a Live Skateboard Mediának, a Jenkem kiderítette merre jár Chris Haslam és Thomas Campbell is megosztott egy apróságot a ’95-ben a Supreme new yorki üzletéhez készített A Love Supreme videóról.

Kína olimpiai deszkás csapata és a videójuk elég meredek.

A legújabb Free magazin is befutott és a héten magyar videókat vetítünk majd, úgyhogy gyertek le a Mediumba és ne felejtsetek el szavazni sem az eventben, arról hogy melyik filmeket látnátok szívesen!