Medium Mondays – 18/02/05

[:hu] 
Blobys – Zdroopy
 


 
Új videó a párizsi Blobystól! A Place de la République lokáljait a Supreme hátszele erősíti, de mostanában csak instavideókat kaptunk tőlünk, úgyhogy ideje volt már egy hosszabb montázsnak. A videóban ott van a Polaros Roman Gonzales, Vincent Touzery és Karl Salah is. Reméljük Kevin Rodrigues csak azért maradt ki, mert a felvételeit egy közelgő Hockey részbe gyűjtögetik.
 
 
Vague – PEST
 

 
A brit Vague magazinnál jelent meg Vaughan Jonesék PEST videója, benne a budapesti kiruccanásuk, néhány ismerős arc és egy annál is ismerősebb logó 02:27-nél! Még több PESTről a Vague oldalán.
 
 
Adidas – Mark Suciu ADV II
 
https://www.youtube.com/watch?v=vVjt9XsPsEk
 
Mark Suciu pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a Cross Continental részével. Úgy tűnt, hogy havi szinten jelenik meg róla valami, majd pont a csúcson, a Sabotage 3-t záró része után jelentette be, hogy visszavonul néhány évre az egyetemi tanulmányai miatt. A visszatérést egy csúnya kórházi kör késleltette, de Suciu újra itt van és a fenti komoly adag felvétel kíséri a legújabb pro modelljét, lehetetlen trükkökkel.
 
 
Nike SB – Daan Van Der Linden
 

Ahogy mi is beharangoztuk, a holland csodagyerek Daan Van Der Linden a Vanstől a Nikehoz igazolt, akik egyből el is küldték a Kanári-szigetekre összerázódni a csapattal.
 
 
Arson Dept II, Jake Anderson, Eniz Fazilov, DGK, Poler, Daniel Cardone, stb.
 
Daan Van Der Lindennek nem volt elég fenti intró, a Spitfire új Arson Dept videójában is elég rendesen odatette magát, olyanok mellett, mint Grant Taylor, Ishod, Ronnie Sandoval, vagy Harry Lintell, sőt a Volcom londoni tripjén is láthattunk tőle néhány durva trükköt.
 
Kijött Eniz Fazilov része a Turso videóból, amit mindenképp érdemes csekkolni, plusz a Free Skate Magnél már a finn crew teljes videója is nézhető. A japán Evisen filmjéből is kaptunk egy darabkát, most Shor West videórésze került fel, ami mellé online Hiroki Muraoka része is a Traffic videóból.
 
A brazil Rodrigo Petersent ezzel a welcome parttal köszöntötték a High Co.-nál, megjelent Flo Mirtain első Habitat pro modellje, ami a HDV plaza előtt tiszteleg, az újdonsült pro, Jake Anderson egy rövid videórésszel csatlakozott a Dylan Rieder és Austyn Gillette-féle Formerhez, és megtörtént Elijah Berle hivatalos bejelentése is a Fucking Awesomenél:
 
https://www.instagram.com/p/BejTPLhlST8/?taken-by=fuckingawesome
 
Mi is bemutattuk, de már online is nézhető a DGK új videója!
 
A Hockey két proja a túrázást vegyíti egy rendes skate trippel a Poler és a Nike új együttműködése kapcsán, érkezett egy ütős promó a Seasons skateshoptól, a Quartersnacks bemutatta John Francomacaro részét a NY Archive videóból, Hjalte és a Polar team egyik fele pedig Marseilleben járt:
 
https://www.instagram.com/p/BenCpA9AAxh/?taken-by=hjaltehalberg
 
Daniel Cardone megvan? Az olasz poolos legenda is ott van a Dumb Skateboards új promójában!
 
A Fucking Awesome fiatal pro deszkása, Tyshawn Jones mesélt a Jenkemnek arról, hogy milyen volt a felnőni a Bronxban és hogy mire készül 2018-ban. A szintén new yorki Josh Stewart pedig a Nine Clubnál avat be bennünket a Static videók kulisszái mögé.
 
Nem újdonság, de Palace marketingje közben egyre és egyre komolyabb.
 [:]