Medium Mondays – 18/03/05

Nyjah Huston – ‘Til Death
 
https://www.youtube.com/watch?v=XBgbBrxj2to
Bármennyire is megosztó, tagadhatatlan, hogy Nyjah új része volt a legfontosabb megjelenés a héten. Lehet vitázni Ty Evans filmezéséről, vagy a hosszított, ujjatlan kapucnis pulóverek (?) értelméről, de az biztos, hogy a bangerekkel telepakolt rész egy új szintre emelte a handrail deszkázást. Érdemes mellé megnézni Nyjah Nine Club interjúját és végignézni a twitter threadet, amit a Jenkem indított. Nisse paródiája, meg ez szintén kötelező darab!
 
 
Solo – THREEE ep. 3
 


A Solo és az Adidas THREEE trilógiáját záró rész főszerepét Heitor da Silva kapta a legutóbbi Solo címlapról, de ott van még a francia Titi Gormit és az olasz Ruben Spelta is.
 
 
Tampa Pro, Ben Raybourn, ParHy, stb.
 
Reméljük velünk tartottatok a 2018-as Tampa Pro közvetítésre! Ha mégsem, akkor az összefoglalókat megtaláljátok a Skatepark of Tampa új csatornáján. A 2018-as, 24. Tampa Pro győztese Jagger Eaton, a best trick versenyt pedig Jamie Foy nyerte többek közt egy bigspin frontblunt bigspin outtal:
 
https://www.instagram.com/p/Bf5haY2lJrJ/?taken-by=skateagora
 
Így nézne ki, ha Louie Lopez és Tiago Lemos kapták volna a SOTY címet tavaly. Köszi QS!
 
A hetet egy új John Gardner part nyitotta, Kevin Kowalski fejjel lefele grindolt, láthattuk hogy adta be Miles Silvas a több háztömbös sorciját, Wade Desarmo otthagyta a DGK-t, szinte a semmiből jött egy patent rész Alexander Risvadtól, volt egy új rész a nollie-mester Ryan Laytől, Oscar Candon borozgatott, plusz volt jött kis update Oscar Rambaotól is:
 
https://www.instagram.com/p/BfrDSHLFUVy/?taken-by=oscarrambao
 
Ahogy mi is beharangoztuk, érkezik a következő Pizza videó!
 
A HySkateBag csapat Párizsban filmezett össze egy komoly kis montázst, benne “YeahLeYeah”-vel és pár trükk erejéig Dustin Dollinnal.
 
Nora, Ben Raybourn és az OJ team egy része Houstonban járt, a Vans csapat meg alaposan bedeszkázta az új pályáját. Itt van egy válogatás Koppenhágából és a kijött Green videó is, ami egy új stockholmi független film egy elég komoly David Stenström résszel:
 
https://www.instagram.com/p/BfywNIkhqCQ/?taken-by=keendistusa
 
Folytatódik a brazil őrület a legújabb Slides & Grinds körben.
 
Dan Lu beszélgetett a Bunt Live podcastnél, a legnagyobb handrailes arcok szakmáztak a Transworldnél, és target=”_blank”itt egy cikk arról, hogy miért fontos a női deszkázás Indiában Lizzie Armantoval.
Ja, és a MadeinTYO – Eric Koston megvan?