Medium Mondays – 18/03/12

Villains – 188
 


A Villains egy spanyol márka rengeteg kötelékkel az USA keleti partjához. A new yorki tripjükön nagyot ment Zach Panebianco a Sabotage crew egyik oszlopos tagja, de a másik Sabotage-os Villains pro Juan “Jura” Algora is odatette magát. A turnéra magukkal vitték még Juan Viruest az egyik feltörekvő madridit, és Milánó egyik legjobbját Ruben Speltát is.
 
 
Politic – Transmission One
 

Egy jó és egy rossz hír a Politic Skateboardstól: a jó, hogy a fenti új videóval jelentkeztek, a rossz pedig, hogy a Spirit Questből ismerős Taylor Nawrocki otthagyta a csapatot.
 
 
JB Gillet, Tom Penny, Na-kel, Adidas, Gustav stb.
 
Jó hírek nyugatról! Paul Grund a Polar legújabb proja, Daewon Song landolt az új Transworld címplaján, Na-kel pedig megkapta a negyedik cipőjét az Adidasnál. Ami az Adidast illeti, lehet hogy Andrew Reynolds még egy lépéssel közelebb van a háromcsíkos márkához, így hogy már a lányát is ők támogatják? Ja, és a Fallen is visszatér Jamie Thomas nélkül.
 
A (klasszikus, Dwindle előtti)  Clichét még mindig hiányoljuk, és nem érteni hogy lehet még a 40 felett is új résszel jelentkező francia ikon, JB Gillet és a vendégtrükköt kapott Max Geronzi is lapszponzor nélkül. Ami még az európai legendákat illeti, Tom Penny pedig egy elég hosszú sorcit virított a Thrashernél. Nem hagyhatjuk ki Austin Kanfoush GX1000-es menetét sem:
 
https://www.instagram.com/p/Bf7AUzGjA2f/?taken-by=thrashermag
 
A full videójukat követően megjelent a Creature 1 órás tour videója, benne ez a lipslide ami biztos szembejött már az instán. Volt még egy DIYos Levi’s x Jenkem videó is, és egy jó adag újdonság a Free SkateMag jóvoltából: a Luftslott egy ütős montázs Stockholmból, egy új videó az Urban Bear Grylls crewtól, egy Adidas trip Bangkokból és egy 8 perces (!) Martino Cattaneo rész. Egyiket se hagyjátok ki!
 
Végre elkészült a tavalyi CPH open 8mm-es összefoglalója. Már alig várjuk az ideit!
 
Komoly handrail pusztítás a Thrashernél James Moore és Leo Morenotól, Gustav Tonessen pedig ismét varázsolt:
 
https://www.instagram.com/p/Bf8pktNDgAm/?taken-by=cmulhern
 
Ahogy itt végigszenvedtük, Mallorcán nem nehéz a telet átvészelni.
 
Lehetetlen szintű slappyzés, poolozás és parkozás instán.
 
A Grey Skate Mag is elég aktív volt a héten: volt egy rövidfilm az egyik Cons rider felépüléséről és egy videó Eli Reed londoni látogatásáról is.