Medium Mondays – 18/03/19

 
Grand Collection – Pavilion
 


A napokban a Primitivehez igazolt Wade Desarmo, a Bronze videókból ismerős Nick Ferro és a helyből majdnem egy teljes részt összefilmező Spencer Hamilton Barcelonában jártak, hogy az ultraminimalista Grand Collectiont promótálják.
 
 
Chirs Mulhern – Untitled 002
 

Ahogy a Sabotage teszi azt a VX1000 kameráival, úgy gondoskodik Chris Mulhern HD-ben arról, hogy igazán átélhessük milyen Philadelphiában deszkázni. A fenti montázs a behangozója a This Time Tomorrowt követő második független videójának, amin az Adidas projektek mellett dolgozik.
 
 
Skate Mental – Aunt Tammy Vol. 2
 

 
Az elborult grafikáiról [NSFW] híres Skate Mental új videósorozatának második részében az európai ridereké a főszerep. Wieger Van Wageningen, Karsten Kleppan és Fernando “Darkness” Bramsmark mellett bemutatkoznak a csapat legújabb tagjai is: az óriásit pattintó madridi Adrian Del Campo és a videót záró berlini, “Giorgi Armani”.
 
 
Jetlag Brothers in Malaga
 

 
A Jetlag Brothers márka Günes Özdogan fejéből pattant ki az Away Dayst megelőző világkörüli filmes missziók repülőútjai alatt. Most Malaga felete vette az irányt a csapat, amiben ott van a Palace pro Chewy Cannon és Lucien Clarke, az egyik legnagyobb spanyol OG Raul Navarro és Rodrigo TX is, aki már 15+ éve nem tud leállni.
 
 
Chase Webb, Nike x Anti Hero, HUF, Etnies, Jerry Hsu, stb.
 
2018 megint egy jó év lesz a deszkás videók terén: kijött a az Etnies “Album” névre keresztelt új filmjének trailere, már tudjuk, hogy a Converse közelgő full-length videója a “Purple” címet kapta, elkészült egy új Vans videó és már jövő héten jön egy új projekt a HUFtól! Sőt, áprilisban érkezik az egyik legjobb lengyel film, a Grey Area folytatása is: a Neverwhere. Ja, és a Bronze is készülhet valamire:
 
https://www.instagram.com/p/BgPAAliDoKm/?taken-by=bronze56k
 
Így deszkázgat Oski a Bryggeriets deszkás gimnázium pályáján, új felvételek jöttek Amandus Mortensenről, Malmö egyik legkreatívabbjáról, hatalmas poolozás megy Jake Collins részében és megjelent egy Sprinkles edit is az új Magenta proval, Glen Foxszal.
 
Amerikai részről kijött egy Tyler Thomas videórész  egyenesen Baltimoreból, Alex Midler is új résszel jelentkezett, meg volt még egy gyors Nick Tucker promo és egy bangerekkel teli James Moore part. Szokás szerint jelentünk minden részletet a Spirit Questből: most Ryan Barlow részét töltötték fel.
 
Darrel Stanton óta nem láttunk ennyi cannonball earlygrabet, mint ebben a részben, egy másik forma lehardflippelte a Santa Monica triple setet Timberland bakancsban a Jenkemnél, John Dilo pedig egy komolyabb kombót rakott:
 
https://www.instagram.com/p/Bgb-yv2D237/?taken-by=thrashermag
 
Az Anti Hero x Nike SB videóban Grant Taylor első sorcijával ismét megnyerte a gördeszkázást, a Send Help! csapat Barcelonában járt, a francia Vans team pedig Izraelbe menekült a téli hideg elől. Jó együtt deszkázni látni a női deszkások krémjét is az NHS turnéján.
 
A Pizza pro Chase Webb először a Transworld parkban, majd a Skate Nerd játékban jeleskedett, volt egy újabb őrületes Slides & Grinds meccs Luannal, ez a kissrác pedig már nem tudjuk hova fejlődik tovább.
 
Jerry Hsu vezet végig bennünket a karrierjén a Nine Club eheti részében, ahol kicsit többet is megtudhatunk a Sci-Fi Fantasyről és Wade Desarmo is mesél a DGK elhagyásáról a Nine Club Experienceben.
 
 
Persze arról is be kell számolnunk, hogy újra feltölthettük a készleteinket a francia Magenta Skateboards deszkáiból, amiket már megtaláltok a boltban és a webshopon!