Medium Mondays – 18/04/02

 
Grey Skate Mag – Pastel
 


 
A Grey Skate Mag irányából érkezett a Converse európai alakulatának legújabb videója a csapat lisszaboni tripjéről. Ott volt az utóbbi időben különösen produktív Rémy Taveira, a spanyol Felipe Bartolome, a Polar OG Jerome Campbell, és a hamarosan új résszel jelentkező Harry Lintell, sőt még a kanadai Bobby De Keyzer is becsatlakozott! Alig várjuk az új Cons videót!
 
 
Spitfire – Ecuador Hellride
 

 
Amikor megjelent ez a fotó Raven Tershyről még nem tudtuk, hogy egy teljes Spitfire turnéval járt Ecuadorban, és olyan nagyágyúkkal, mint Grant Taylor, Raney Beres vagy Ronnie Sandoval deszkázták szét Quito városát. Ugyan nem az igaziak a turnévideók P-Stone nélkül, de örülünk, hogy nem álltak le!
 
 
Magenta – Just Cruise
 

 
Online a Magenta legutóbbi teljes videója. Just cruise!
 
 
Jerry Hsu, A Happy Medium 4, Rick McCrank, Monster, etc.
 
Elindultak az etnies Album videójának premierjei, az egyiken jelentették be, hogy Trevor McClung a Plan B legújabb proja. Kijött a napokban bemutatásra kerülő Vans videó új trailere is, sőt ami a márkát illeti, úgy tűnik Jerry Hsu otthagyta az Emericát miattuk.
 
Pörög a versenyszezon, megvolt a Tampa Am utáni legfontosab amerikai am verseny, a PHX AM, amihez már az összefoglalót is láthattuk. Emellett a svédeknél ismét felélesztették nagyfélcsövezést és megrendezték a legendákkal teli Vert Attack 2-t.
 
A héten nem nagyon érkeztek egyéni videók, csak Kevin Shealy része a Thrashernél, egy őrült utolsó trükkel Trevor Clark partja, plusz ez a gyors, de annál ütősebb instavideó Donovon Piscopotól:
 
https://www.instagram.com/p/Bg1K-I6AAoW/?taken-by=donovon.piscopo
 
Végre kijött az A Happy Medium sorozat legújabb, negyedik része! Az arizonai arcok videóját különösebb felvezető nélkül kezdték el felrakni három részletben. Az elsőben elég nagyot megy Jaws, a másodikban ott van Jason Park és Nick Zizzo, majd a videót a csatornalakó John Motta zárja le.
 
Elég komoly handrail trükköket láthattunk a Devil’s Lettuce promóban, a Monster csapata Balin deszkázott és érkezett egy kihagyhatatlan montázs Hong Kongból is!
 
Lucasék még mindig Kaliforniában időznek:
 
https://www.instagram.com/p/BgxIRJUhkw9/?taken-by=lucaspuig
 
A Nine Club eheti vendége a Crailtapes Aaron Meza, a The Buntnál Austyn Gillette beszélgetett, majd betekinthettünk a Blind – Video Days, a gördeszkás történelem egyik legfontosabb videójának kulisszái mögé is.
 
Reméljük velünk deszkáztok a mai napon, de ne felejtsétek azt sem, hogy a héten hétfőtől-szerdáig akciózunk!