Medium Mondays – 18/04/09

 
Vans – Spinning Away
 


Hirtelen nem tudjuk, hogy most Tyson Peterson brutál debütálását, Kyle Walker vagy Chima Ferguson újabb hibátlan részét, Dustin Dollin dropját, vagy Rowan sorciját emeljük ki, de az biztos, hogy az új Vans videót még jónéhányszor újra kell nézni!
 
 
Pass~Port – Greeced Up
 

A klasszikus Cliché videók inspirálták a Pass~Port csapatot egy görög utazásra, ahol alaposan szétdeszkázták Athén utánozhatatlan spotjait. Josh Pall megint nagyot ment!
 
 
Butter Goods – Contact
 

Barcelonának még mindig nagyon jól állnak a VX1000es felvételek, ahogy ezt az ausztrál Butter Goods legújabb videójában is láthatjuk!
 
 
Tommy Sandoval, Chris Joslin, Nora, Ryan Lay, Tiago Lemos, stb.
 
Miles Silvas a Stance új proja, Tommy Sandoval pedig az etnieshez igazolt, bár a közelgő Album videóból még kimarad. Megkaptuk a szintén hamarosan megjelenő Converse film premier dátumát is: májusban jön a “Purple”!
 
A Baker újonca, Kader Sylla elképesztően gyorsan fejlődik, Vincent Alvarez meg annál is gyorsabban hajt! Jött egy új Ricky Geiger rész, láthattuk még hogy adta be Pedro Delfino ezt a címlapot érő boardslideot, meg volt egy tök jó part Jasper Dohrstól és egy rövidke Pepe Tirelli videó is.
 
Ezeket a kerékszponzor-egyperceseket is bírjuk: Chris Joslin villantott a Bonesnál, Cole Wilson a Pig Wheelsnél, Alex Perelson pedig az OJnél.
 
Közben Ryan Lay egy 102 (!) trükkös sorcival ünnepelte a szülinapját.
 
Gustav meg már megint mit művel?!
 
https://www.instagram.com/p/BhHh2lsh_hl/?taken-by=freeskatemag
 
Erre vártuk mióta megláttuk a nevüket a listán: Luan vs Tiago Lemos a Slides&Grinds 3. helyéért!
 
A lányok után most a srácokat is turnéztatta az NHS, ahol a friss pro Ryan Townley elég nagyot ment. Tiago Lemos és Crupie Wheels csapata Argentinában járt, a német Arrow&Beast riderei a Palace Mwadlands pályáját deszkázták be, és volt egy király új montázs Párizsból is.
 
Komoly korlátpusztítás a Variety Vol.1 videóban, volt egy rövid promo az új Adidas modellnek Diego Najerával, még egy kis krúzolás Londonból, plusz egy update San Franciscoból a Supreme csapattal:
 
https://www.instagram.com/p/BhFu5u3jkln/?taken-by=thrashermag
 
Ishod az egyik legszórakoztatóbb vendég a Nine Club történetében, megjelenik egy új Jenkem könyv, Nora Vasconcellost pedig most a Rolling Stone interjúvolta!
 
 
Pizza Thaw&Order Premier
 
Most pedig következzék néhány fontos infó a ma esti Pizza Skateboards premierről:
 

 
A világon egyik elsőként vetíthetjük le a videót, így hogy biztosan emlékezetes maradjon a buli pizzával és hideg sörrel várunk benneteket, sőt a premier alkalmából néhány Pizza Skateboards terméket is leakciózunk! Azt, hogy pontosan miket is, a Medium instáján a storykban követhetitek, úgyhogy legyetek résen! Várunk mindenkit este a Mediumban!