Medium Mondays – 18/04/16

Pizza Skateboards – Thaw And Order
 


 
Akik résen voltak nálunk már premier előtt láthatták a Pizza legújabb videóját, de ha valahogy kimaradt volna érdemes azonnal pótolni Pulizzi kombói, vagy Jesse Vieira hatalmas endere miatt legalább!
 
 
Quartersnacks – Nike SB
 

 
A Nike és a Quartersnacks legújabb együttműködését kíséri ez a videó, benne a Polaros Andrew Wilson, Antonio Durao és a többi szokásos QS-közeli figura. Az ünnepi körverseny is epic volt!
 
 
Girl & Chocolate – Chickity China
 
 

 
A szebb napokat is látott Crailtap alakulatnak sikerült egy kicsit felidéznie a régi hangulatot ezzel a turnévideóval.  Alig várjuk a következő teljes Kenny Anderson részt!
 
 
Milton Martinez, 917 prok, Lil Wayne, Oski, Spinning Away Raw Files stb.
 
A hét messze a legjobb híre: Max Palmer (és Aiden Mackey) végre pro a 917-nél! Közben Louie Lopez bezsebelt egy újabb Thrasher címlapot, Colin Read megnyerte a Girl videósversenyét, Kader a RVCA-hoz igazolt, alakult egy Grizzly x éS kollab, Raven Tershyt viszont egyre kevesebbet látni Lakai cipőben.
 
Beindult a nagyobb videók utáni megszokott raw files-dömping: befutottak Kyle Walker, Tyson Peterson, és Chima Ferguson kimaradt jelenetei a Vans videóból, valamint egy kis extra a HUF videó mellé.
 
Láthattunk egyéni videórészt nem mástól, mint Lil Waynetől, John Dilorenzo is debütált, Bret Gregory nagyot ment a Historia videóban, volt egy rövid Milton Martinez reklám, a QS remixelte Bobby Worrest LSD részétOski pedig az instán jelentkezett:
 
https://www.instagram.com/p/BhcDwgDg_UC/?taken-by=polarskateco
 
Most, hogy véget ért a Slides & Grinds II padka Game of S.K.A.T.E, itt is van a minifélcsöves változat: a Mano a Mano!
 
A Habitatnél készülgetnek az új videóra, néhány frankfurti Budapesten járt, érkezett egy montázs Glasgowból, kijött egy spanyol homie tape a Solonál és a Gronze crew sem pihent:
 
https://www.instagram.com/p/BhmIauYA4q5/?taken-by=gronze
 
Megfejtették miért hívjuk mongonak a mongo hajtást, online Gustav és Chima interjúja, készült egy 16mm-s doku a Megantás Leo Vallsról, a Nine Club először az adidas bulin vendégeskedett, majd Mark Appleyardot rajzoltatta, a Jenkem az eklektikus Shredmaster Keithtel lógott és végül kaptunk egy turnét az NHS skate múzeumából.
 
Ne felejtsétek, este Medium Mondays buli, ahol don C, tzapa és Sakura szolgáltatja majd a beateket!