Medium Mondays – 18/05/14

 
Converse Cons – Purple
 
https://www.youtube.com/watch?v=bSRxDkVrlVc
 
Régóta vártuk már, és egyáltalán nem csalódtunk! Ben Chadourne nagyot alkotott, Bobby De Keyzer, Kenny Anderson, Aaron Herrington, Kevin Rodrigues, Jake Johnson, Louie Lopez és az egész Cons team hatalmasat ment!
 
 
DC – Latam Supertour
 


 
A régi klasszikus turnéikat megidézve a DC Latin-Amerikába küldte a csapatát, ahol a demok mellett rendes mennyiségű street felvételt sikerült összeszedniük.
 
 
Grey Skate Mag – Hectic
 

 
A brit gördeszkázás továbbra sem áll meg, most a Grey Skate Mag hozott össze egy dél-afrikai tripet a Nike SB ridereivel, köztük az Atlantic Drift videókból ismeretes Casper Brooker, Kyron Davis, Korahn Gayle, Chris Jones négyessel, akik elég rendesen odapirítanak a helyi spotoknak.
 
 
Gronze Island Ep. 1
 

 
A Max Geronzi instagramja körül verbuválódott hiperproduktív barcelonai crew az egyik legjobb dolog most az európai gördeszkázásban. Napi szinten fedeznek fel új spotokat a városban, aktivizálják a legendákat, most pedig a híres csúszdás kör után újra visszatértek a Kanári-szigetekre.
 
 
Marseille
 

 
Az egyik kedvenc filmesünk, Tor Ström jelentkezett be Marseilleből Shin Sanbongi, Andrew Wilson, David Stenström és Roman Gonsalez társaságában.
 
 
Fast Wheels – Carnival de Tenerife
 

 
A már nálunk is kapható Fast Wheels alakulata most Tenerife spotjait deszkázta szét a karneváli őrület közepette.
 
 
Brandon Biebel, Tech Deck, Tony Hawk, Yaje Popson, stb.
 
Úgy néz ki a Tech Deck újraélesztette a Termite szellemét, Sheffey újra pro a Plan B-nél,  Antwuan Dixon is ismét visszatérőben van, Cole Wilson pedig megnyerte a 2018-as Real Streetet.
 
Az elmúlt két héten csak úgy záporosztak a videórészek: láthattuk az egyik legjobb feltörekvő arc, Mason Silva bemutatkozóját a Formernél, kaptunk egy új Yaje Popson részt, meg Jordan Maxham és Daryl Angel is összehozott valamit. Napvilágott látott az eredetileg Berrics PUSH-ra készült Brandon Biebel rész és Tony Hawk 50. születésnapi videóját is érdemes csekkolni!
 
Cory Kennedy hazai pályán krúzolgat, Griffin Gass szerepelt egy elképesztő 16mm-es videóban, Uncle Freddy a Shorty’s DIYt temeti és Gustav már megint mit művel?!
 
https://www.instagram.com/p/Bici9u5gXw7/?taken-by=gustavtonnesen
 
Aki még emlékszik az ollie-mester Diego Bucchierire, nem lepődhet meg, hogy a keze alatt alakított argentin Nike SB program ennyire jó videókat produkál. Debütált még a Wayward x Pop collab és Rodrigo TX márkája. Érkezett egy brutális új promo a Lovesick Skateboardstól, a Bronson csapat poolozott, páran a Niketól Miamiban jártak, Ruben Spelta és a Haze Wheels pedig Milánóban, sőt még egy Sprinkles edit is jött Jamaicából.
 
Volt pár rough cut is, például Michael Pulizzi és Ryan Connors vágatlanjai az új kedvenc Pizza videónkból, vagy a Riddles in Mathematics és az OG francia JB Gillett részének kimaradt jeleneti és Jamie Foy SOTY tripjének extrái.
 
Milton Martinez szokás szerint egy életveszélyes trükkel:
 
https://www.instagram.com/p/BihPAHqHpO4/?taken-by=miltonmartinez
 
A Ride Channel Prágában járt néhány ismerős arccal, kijött a 2018-as Vans Pool Party összefoglalója és a Thrasher is felidézte a kultikus Hawaii Hell of a Paradise versenyt, amiből született is egy Gonz címlap. Kötelező nézés a HALP, ami egy független videó San Franciscoból.
 
Olvashattunk egy őszinte interjút Chris Joslinnal, aki a Nine Clubot is megjárta. Apropó Nine Club, Chris Cole és a hírhedt barcelonai filmes, Winkle részei mind legendásak.