Medium Mondays – 18/05/21

 
Atlantic Drift – Las Vegas
 


Már megint az Atlantic Drift! Most épp Las Vegast deszkázta szét Jacob Harris és csapata, köztük a frissen prová avanzsált Mike Arnold!
 
 
Hockey – Andrew Allen
 

 
Amikor láttuk, hogy lebontják a kedvenc spotját egy kicsit aggódni kezdtünk Andrew Allenért, de pánikra semmi ok, mert a Hockey pro még mindig csúcsformában van.
 
 
The Grotto Lotto Contest 2018
 

 
A portlandi Grotto pályán tartott verseny annyira titkos volt, hogy mindekinek megtiltották az instázást, így teljes meglepetés volt ez a videó. A hamarosan új résszel jelentkező Austyn Gillette megállás nélkül szórta a trükköket és meg is nyerte az egészet.
 
 
Police Boys Club, Riley Hawk, LurkNYC, enjoi, stb.
 
A Nike SB ausztrál programja, aminek Shane O’Neill vagy Nick Boserio felfedezését is köszönhetjük, most egy újabb elképesztő színvonalú full videóban mutatta be a legfrissebb tehetségeket. Utána Kanada is villantott egyet az új Police Boys Club videóval!
 
A Quartersnacks favorit Connor Champion a Grand Collectionnek deszkázott össze egy részt, az ötvenediket ünneplő Tony Hawk fia, Riley Hawk a Lakai x Motörhead kollabot promózta, Kilian Zehnder nagyrészt Zürichben filmezett része nagyot ment, és a WKND-es Salomon Cardenas is odatette magát az új Venture részében. Zane Timpson meg orral előre:
 
https://www.instagram.com/p/Bi7BIaZj_8H/?taken-by=thrashermag
 
Volt egy nagyon erős LurkNYC montázs, kijött a Cons Baltimore tripje egy kis extraként a Purple mellé, a Real csapatának egy része Angliában járt, és végre kaptunk egy új Panda Patrol epizódot is az enjoitól. A Levi’s Skateboarding Nápolyba látogatott, a Rave Skateboards pedig Madridban turnézott.
 
Valaki feltöltötte az összes On Videot YouTubera!
 
Ha nem láttad nálunk a premieren, itt van Trevor McClung és Matt Berger része vágatlanul az etnies Album videójából.
 
https://www.instagram.com/p/Bi378P6hVQE/?taken-by=freeskatemag
Jeremie Daclin tagadhtatlanul az európai gördeszkázás egyik legfontosabb alakja, akivel most a régi/új videórészét kísérve a Free Skate Mag készített egy hosszabb interjút.
 
A Chromeball Incident interjúzta minden idők egyik legstílusosabb deszkását, Scott Johnstont. A Nine Club vendége most Chad Tim Tim volt, a Real meg egy igazán inspiráló szériával készül a nyárra.
 
Megérkeztek hozzánk a legújabb Polar deszkák is, amiket megtaláltok a boltban és a webshopon!