Medium Mondays – 19/01/07

Az óév utolsó napján ugyan kimaradt, de 2019 első hétfőjétől töretlenül robog tovább a Medium Mondays rovat! Elképesztően erős kontentekkel indult az év, úgyhogy érdemes végig görgetni aktuális videócsokrunkat.

Kezdjük rögtön Brandon Westgate legújabb New Balance részével, ami egész évre kitartó lendülettel lát el mindenkit:

Míg Westgate esetében a lendület, addig Brent Atchley-nél a stílus az, ami utánozhatatlan védjegyként szolgál. Portland flowkirálya visszatért és az Otherness deszkáknál folytatja, a bemutatásához pedig egy új teljes partot is összeállítottak a srácok:

Elkezdtek kiszivárogni a Transworld legújabb nagyfilmjének részei, méghozzá a hivatalos úton, jó minőségben. Íme a Duets két, eddig napvilágot látott és talán egyben legizgalmasabb epizódjai. Tiago Lemos és Carlos Ribeiro, illetve Vincent Alvarez és Zack Wallin főszereplésével:

Az év végi összegzés a Real-t sem kerülte el. Az alábbi közel ötperces összeállításban Zionék legjobb 2018-as pillanatait eleveníthetitek fel:

Időközben megjelent egy új Alien Workshop videó is, amiben Frankie Spears, valamint Silas Baxter-Neil is új parttal jelentkezik:

A napokban Louie Lopez is megkapta régóta megérdemelt saját pro cipőjét (amihez reméljük idén egy SOTY-díj is párosul majd) a Cons-nál, melyhez egy rövid promófilm is készült:

Európa sem tétlenkedett az elmúlt két hétben. Először álljon itt a kontinens Adidas csapatának őszi összefoglalója:

Majd a lyon-i brigád ötpercese:

Végezetül pedig a Free Skate Mag jóvoltából Shaun Whiterup legújabb ’Angola’ része: