Medium Mondays – 19/01/14

Adidas Skateboarding – Heitor

https://youtu.be/q7sTYHJc7AQ

A brazil származású Heitor Da Silvajól kitanulta a szakmát a Bryggerietsmalmöi gördeszkás suli diákjaként, hiszen az elmúlt hónapokban láthattuk már Adidas montázsokban, a Palace legújabb amjelett és évindítónak egy saját résszel is jelentkezett.

Nike SB – Mathias Torres 

Eddig nem igen volt a radarunkon a chilei Mathias Torres, de mostantól érdemes lesz rá odafigyelni! Rég adott valaki ekkora inward heelt, pedig Mathiasnak nem ez az első hatalmas szint amiről ledobta.

Girl – Bangers & Mash

Doll videóbanmár megismerhettük a Girl 3 új csapattagját, akik mellett McCrankés Malto is feltűnik a kiválóan sikerült londoni turnéklipben. Niels Bennetelképesztően jól válogatja meg a trükkjeit, Simon Bannerot enderepedig hihetetlen. Ráadásnak érdemes csekkolni a Free cikkétMcCrank írásával.

Diamond, Yuto Horigome, Clive Dixon, Sour, Katsumi Minami, stb.

Ugyan komoly lendülettel indult, de mára úgy néz ki a Diamond Footwearnek befellegzett: Jamie FoyNew Balance-es, Nick TuckerAdidasban nyomja, Torey Pudwillpedig éS-ben tűnt fel legutóbb. Alexis Sabloneis lelépett a NB#-tól és inkább Converse cipőketkoptat.

Lapszponzor fronton is beindult az év eleji mozgolódás, Evan Smitht legutóbb Zero deszkával látták, Jacopo Carozzi Bakerrel hajt, sőt a pletykák szerint Mason Silva és Tyson Petersonsem sokáig Elementesek már. Yuto Horigomeis otthagyta a Blindot, valószínűleg Shane O’Neill hamarosan debütálócégéért.

Volt pár nagyon erős fotó is a héten! Először nem tudtuk eldönteni mi folyik Hugo Boserup TWS címlapján, majd megláttuk Clive Dixon hajmeresztő Thrasher coverjét, végül aztán jött ez:

https://www.instagram.com/p/BsiOV1qBU5W/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1c3nhsfrb86so

A Dickies meglátogatta Jake Johnsontés az ő álom-minifélcsövét, japán legforóbb márkájának, az Evisennekalapítója és elsőszámú filmese Katsumi Minami kiadott egy részt, Tom Knoxújabb maratoni sorcit ment, a Free jóvoltából a Frog Skateboardsos Pat Gallaher Skating Is Easy partját is megnézhettük és bemutatkozott a WKND-es Zac Gracie. East coast és Air Jordanek a Quartersnacks-közeli Josh Velez és Connor Champion duó friss videójában!

Reynolds és a teljes RVCA csapat kiruccantHawaii-ra, volt egy iPhone edita Real teammel, az Independent nagyágyúiAusztráliában demoztak, a Jenkem az Adidasalakulattal nyomult, sőt előkerült egy 2005-ös Barcelona videóis tele olyan legendákkal, mint mondjuk Javier Sarmiento:

https://www.instagram.com/p/BsdP13YAp_-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wwrm6djdrvpg

Rio de Janeiro adott otthont a hétvégi Street Leaguenek, ahol Nyjah ezzel a 360 flip lippelismételten vitte az aranyat.

Egy újabb ikont sikerült mikrofon elé csábítani a Nine Clubnál: Lance Mountain volt az eheti vendég. Érdekesre sikerült még a Spirit Quest hátterétbemutató stúdió vizit is.

A 2018-as összefoglalóknak sincs vége, a Boil the Oceanblog ismét az egyik legjobb listát hozta össze, a Transworld oldalánpedig javában folyik a szavazás, ahol a legjobb indie videó alatt Brett Nichols Állatkertjéreis leadhatjuk a voksunk!