Medium Mondays – 19/02/04

Erős hét áll mögöttünk rengeteg nagyszerű kontenttel, melyekből ismét a legjobbakat válogattuk össze nektek!

Az első és legérdekesebb/nagyszerűbb/fontosabb (mindenki helyettesítsen be a szerinte megfelelő jelzővel) videója Dan Mancina TCB partja, amiben minden benne van, amiről a gördeszkázás szól. A látóként született, de az élete során tragikus hirtelenséggel szeme világát vesztő deszkás nem adta fel és egy nagyszerű részt deszkázott össze, mellyel ismét bizonyította, hogy nincs kifogás, ha gördeszkázásról van szó. Nem hiába hívják őt a Thrasher szerkesztői Skater Of The Century-nak!

Egy ideje már sejteni lehetett, de mostantól hivatalos, hogy Franky Villani Dickiesben deszkázik. A bejelentést egy rendkívül ütős welcome résszel pecsételték meg a felek!

Az Enjoi bajuszkirálya visszatért, méghozzá egy nem is akármilyen videóval.

A Free Skate Mag tolmácsolásában és az Emerica támogatásával jelent meg a feltörekvő Matisse Banc videója, ami instant fel is tette őt az európai gördeszkázás radarjára.

Szépen lassan a TWS Duets összes része elérhetővé válik a YouTube-on. Legújabb felvonásként a magazin videóiban ikonikusnak számító Montage került fel.

Újra itt vannak a nyári gyerekek, akik ezúttal a Toto Africa-jával hoznak forró hangulatot télvíz idejére.

Érdekes dokumentumfilm-jellegű anyagot publikált a SOLO magazin. Az új kisfilm témája Barcelona, melyben az OG öregek – Javier Sarmiento, Dani Lebron, Jesus Fernandez – két napját követhetjük figyelemmel.

A hét turnéfilmjét a Free Skate Mag szolgáltatta, ami Daryl Dominguez, Jordan Thackeray, Helena Long, Samu Karvonen, Alex Hallford, Tom Delion, Lucy Adams és Aaron Wilmot nepáli utazását mutatja be.

Két nagyfilm is megjelent a napokban. Az egyiket a Santa Cruz:

A másikat pedig a Heitor Da Silva és Hermann Stene vezette, skandináv De Andre brigád jegyzi: