Medium Mondays – 19/02/11


Chris Haslam – “Sterling Golden” Part

A technikás és a cirkuszdeszkázás között magát pont jól elhelyező Chris Haslam hamar mindenki kedvenc deszkása lett az Almost Round 3-t követően, majd miután Deawon Songgal teljesen kivégezték a minifélcsövezést egy kicsit eltűnt, hogy Barcelonában újragondolja a dolgait. Meglepetésként jelentkezett most a fenti elképesztő új résszel, amiben az a legdurvább, hogy abban a korban, amikor az Instagramon már mindent láttunk Haslam még mindig képes volt egy egész részt megtölteni teljesen új trükkökkel.


Converse Cons – Dreamspell

Louie Lopez Mexikóba ugrott le a Cons teammel megünnepelni az első pro cipőjét, amihez a videót a Budepestet is megjárt Ben Chadourne készítette. Louie egyébként a napokban hagyta ott lapszponzorát, a Flipet és ezerrel megy a találgatás hol fog kikötni. Nekünk ezek közül mindkét párosítás nagyon bejönne!


Hey Fede Svin

Will Miles előszedte a nyári felvételeit Barcelonából, Koppenhágából és Londonból ahol a Polar am Ville Westertől kezdve Nik Stainen át Carlos Riberioig egy elég komoly gárdát láthattunk deszkázni.


Jaakko Ojanen, Hotel Blue, Cory Duffel, Victor Campillo, stb.

A héten felbukkant Tyshawn SOTY címlapja amin egy óriás bump to bart nollie heelflippel és az ausztrálok is megválasztották az ottani év deszkását. Az ausztrál SOTY nem más, mint Jack O’Grady, aki hatalmasat ment a Nike Medley videójában és a PassPort Greeced Up turnéján is rendesen odatette magát. Idén viszont elmarad a BESA, így lehet, hogy Európának nem lesz most saját SOTY-ja.

Cipőfronton bejelentették, hogy visszatér a Fallen és úgy néz ki Raven Tershy is csatlakozik a Nike SB-hez.

Összeválogatták Jaakko Ojanen legjobb instapillanatait, Victor Campillo egy elég király részt deszkázott össze magának, Boo Johnson is kiadott egy videopartot, Ishod Wair pedig Chilében nyomult:

https://www.instagram.com/p/BtmMpqjhlmR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10pda423nk53d

A már nálunk is kapható Hotel Blue alakulata most egy új videóval köszöntötte a spanyol Juan Viruest, akinek a teljes Free interjúját online is olvashatjátok már.
Megjelent egy brutál stockholmi montázs is néhány Sour-os arccal, a Lovesick csapat Barcelonaban járt, a McClung tesók és Tom K pedig a Jacks Garage videojában tűntek fel.

A Bunt podcastnél a Supreme videók mögött álló William Strobeck vendégeskedett, Tommy Sandoval a Nine Clubnál micheladázott, megjelent a Chromeball interjúja Atibával benne néhány király sztorival, itt volt a 2018-as Teddy Awards is és a Jenkem Corey Duffel dokuja is kijött, amit semmiképp se hagyjatok ki!

Szeretnénk megköszönni mindenkinek aki velünk tartott pénteken a kollekcióbemutató, kiállítás és videópremier eseményünkön! A Négy20 már online is nézhető és mellé néhány kép a buliról alább: