Medium Mondays – 19/02/18

Napjaink webpartközpontú világában mindig nagyon örölünk neki, ha valami úgymond ’egészestés’ anyag lát napvilágot. A héten ebből most kettő is érkezett, igaz, a szemfüles követőink már mindkettőt láthatták, hiszen az új Sour Solution filmnek pont a múlt héten volt, míg a Magenta Balade-nak 2018 utolsó napjaiban szerveztünk éppen mi, egy hangulatos kis premiert.

The Sour Solution II

Magenta – Balade

Kevesebb hírverés kísérte ugyan, de a Lowcard is egy hosszabb anyaggal jelentkezett a héten, G Shit címmel.

Collin Provost felől már rég hallottunk, így nagyon megörültünk neki, hogy legújabb Emerica pro cipőjét bemutatandó, egy zsír új összeállítással is jelentkezett.

A Bronze szuperduója, Shawn Powers és Blondey McCoy is összeállt egy hatperces anyag erejéig.

A hét legmeghökkentőbb videója Petar Stantchev aka Stewie Petar nevéhez fűződik, akit a lenti anyaggal köszöntött köreiben a Jart. Stewie dolga extrán nem könnyű a gördeszkán, hiszen kis növéssel született, ám ahogy ezt látni fogjátok egyáltalán nem hátráltatja abban, hogy elképesztő stílussal deszkázza be Barcelona utcáit.

Kedvenc olaszunk, Jacopo Carozzi ezúttal az itáliai dombvidék legbarátságtalanabb spotjait hódítja meg.

Megjelent a TWS-en futó homie video, a Challers legújabb epizódja, melyben T-Funk és Eddie Moreno látható.

Készült volna egy nagyfilm James Cruickshank jóvoltából, ám a feltörekvő filmes az egyre nagyobb projektek miatt (például Cons-filmek) nem tudta megvalósítani a dolgot, ám az eddig felvett Dom Henry anyagokból készített egy kiváló részt, amit a Free Skate Mag mutatott be.

A Grey magazin ismét egy új arccal ismertet meg minket, Ludo Gordon személyében.

A hét utolsó anyagaként pedig álljon itt TJ Rogers rendhagyó Battle Commander része, melyben a Berrics padkákkal szemben vonul harcba.