Medium Mondays – 19/02/25


Primitive – JB Gillet Welcome To Primitive Skate

A Primitive szépen menetel egy olyan szupercsapat összeállítása felé mint akár a korai Plan B, vagy a kétezres évek éS teamje volt, amihez egy remek adalék a francia legenda JB Gillet. Jean-Baptiste húsz éve tűnt fel a Rodney vs. Daewon Round 2-ban és azóta nem képes leállni.


Eli Reed – Equanimous part

Eli Reedről a bizarr táncvideóin kívül viszonylag keveset hallottunk a Purple videó óta, pedig a Playboy villát is megjárt arc nem hagyta abba a filmezést, aminek meg is lett az eredménye a fenti, szinte teljes egészében switch trükkökből álló rész formájában.


Frog Skateboards – Bossa Nova

Ugyan manapság kezd már sok lenni a gördeszka márkákból, a Jesse Alba és Chris Milic-féle Frog Skateboards jól eltalált, egyedi hangulatú videóival, grafikáival és csapatával bőven megállja a helyét a sokaságban.


Brandon Westgate, Mark Suciu, Skateboard Cafe, Neverwhere, stb.

Erősen indítottuk a hetet Sammy Montano Globe részével, majd jött a semmibol egy rövidke Mark Suciu part, egy meglepetés résznyi Danny Fuenzalida a Neverwhere videóból, és egy remix az ausztrál Callum Paul felvételeiből, majd Austin Holcomb mutatott egy hatalmas Barley grindot.

Egyre több hír szól a HUF Footwear megszűnéséről, viszont most Brad Cromer kapta meg második cipőjét a márkánál, amihez egy videórész is járt a tőle megszokott hibátlan stílussal és trick selectionnel.

Rough Cutból sem volt hiány, legfontosabbként megjelent Brandon Westgate War and Peace epizódja, amiben láthatjuk hogy az ember hogyan is olliezgat át utcakát. Nincs hét WKND nélkül sem, most Sully HUF nyersanyaga debütalt. A napokban magát komolyan lezúzó Gabriel Summers Am Scramble vágatlanja is napvilagot látott Kader Sylla footyjával együtt. Összedobtak meg egy vágatlant a Foundation Souvenir videójából is és végignézhettük hogy pusztítja el Yuto Horigome LA-t egy délután alatt:

https://www.instagram.com/p/BuEekLNAMh9/


Befutottak hozzánk is a Polar legújabb lapjai, amihez remekül időzítette a Quartersnacks ezt a remixet Andrew Wilson legjobb pillanataival a We Blew It At Some Time-ból.

A Quasi két új proja is ott van a BERTS VID független videóban, és kijött Jake Hayes és Franky Villani közös része a Duetsből.

A többek közt Mike Arnoldot kinevelő Skateboard Cafe Ensamble címmel bemutatott egy full videót, ami kiválóan sikerült, Dom Henry nagyot ment, de elég csak ezt a Korahn Gayle sorcit szemügyre venni kedvcsinálónak:https://www.instagram.com/p/BuMgkuJgZ3t/


A NY Times keszitett interjut Chico Brenessel es a kirohanásairól híres Bobby Puleo magához képest kifejezetten nyugodtan beszélgetett a Nine Clubban.