Medium Mondays – 19/03/04

Rengeteg, percekben meglehetősen sok néznivalót tartogatunk a heti Medium Mondays összeállításunkban, melybe szokatlanul sok teljes értékű filmet sikerült belesűrítenünk.

Kezdjük azonban webpartokkal, melyek közül Ben Koppl és a kreatív gördeszkázása viszi a pálmát. Kicsit Fancy Lad utánérzésünk volt a rész nézése közben, kicsit komolyabb hangvétellel tálalva.

Jót ment az új Johan Stuckey part is, amit a zseniális Nick Cave-nek dedikál, természetesen a mester zenei aláfestésével.
Újra jelentkezik a Manolos Tapes-rovat is, ami ezúttal Ronnie Creager éS-es munkásságát veszi górcső alá.
És akkor jöjjenek a nagyfilmek, melyek közül a hét leghosszabb és legőszintébb alkotásaként a Free Skate-en bemutatott, dél-afrikai gondozású Chakalakka-val kezdenénk.
Nagyszabású projekt még a DGK legújabb filmje, a Thoro is, amit ha másért nem is, de John Shanahan alakítása miatt érdemes legalább egyszer átpörgetni.
A nyugati parton kalandozott a Krooked-csapat Mike Anderson, Matt Gottwig, Simon Jensen, valamint Eddie Cernicky vezetésével, akik The Eyes címmel dobtak össze egy anyagot a turnéról.
Courtesy című filmjében mutatkozik be a Vans kanadai szekciója, melyben Leon Chapdelaine, Dustin Henry és Etienne Gagne remekel a főszerepekben.
A Spitfire megjelentette negyedik Arson Department videóját, melyben Európa legjobb szpotjaitól kezdve egészen az ikonikus Newell Streetig mindent bedeszkáztak a srácok.
A SOLO baráti köréhez tartozó Valero Rosomako, Tjark Thielker és Harrison Hafner vezette brigád Japánban járt, ahonnan az alábbi j-poptól fűtött összeállítással tértek vissza.
A Skateboard Café is egész estés anyaggal jött ki, méghozzá Dom Henry és Korahn Gayle vezetésével.
A Jenkem ismét bemutatott egy hijinxekkel teli homie videót, Horny Mom Busts a Phat Tre Flip címmel, amiben a kanadai haverok szórják a trükköket.
A hétvégén rendezték a 25. Tampa Pro-t, amit a brazil Carlos Ribeiro nyert meg, méghozzá így: