Medium Mondays – 19/03/11

Numbers – Tony Mag

Itt a legújabb Numbers videó, ezúttal a piknikasztalokat fakie bigflippelő Magnus Bordewick és a New York-i Jon Snow-hasonmás Antonio Durao főszereplésével!

Thrasher – SOTY 2018 Trip

A megszokott 20 perces SOTY videók helyett Tyshawnék inkább egy lazítósabb tripet intéztek Miami és Puerto Rico fele. TJ megint odatette magát, sőt még Kevin Bradley is szüneteltette a partizást, hogy flip frontbluntolva letaroljon egy galambot.

Greetings from Deathwish

A Deathwish ellátogatott Jamie Foy hazájába, Floridába egy gyors turné erejére. Reméljük csak azért volt ilyen kevés Pedro Delfino felvétel, mert egy pro part van készülőben!

Fatback – enjoi Spain

Nincs olyan Fatback edit, ami után ne akarnánk deszkázni menni! Ez a mostani sem kivétel, bár még mindig a régi Alien Workshop-os rész a legjobb valaha.

Birdhouse – Reese Salken’s “Beautiful Mutants” Part

A montázs után kijött az első rész az új Birdhouse videóból. Jó csapat, jó lapok és igazi 2000-es évek Zero videóit idéző hangulat.

Pocket – Georgia

A nálunk is kapható Pocket Book Grúziába látogatott az onnan származó instagram-bajnok Giorgival.

Slides & Grinds – Fabio Cristiano x Marcio Roberto

Egy újabb meccset láthattunk a brazilok őrült padka Game of Skate sorozatából.

Mission Statement – Alex Olson

A Nine Club helyett most Lee Smith podcastjét emelnénk ki a keleti partról Alex Olsonnal.

Rios Crew – Nap mint nap vol.4

Ugyan a Mondaysben elsősorban a külföldi videótermést szemlézzük, viszont ebben filmben is hatalmasat mentek a srácok, így most a legújabb Rios videóval zárjuk a sort!