Medium Mondays 19/03/17

Íme a heti gyűjtésünk a hét legfontosabb anyagaiból, melyek között szomorú és örömteli történések is helyet kaptak.

A hét legfontosabb és egyben legszomorúbb híre, hogy a Thrasher Magazine főszerkesztője, az újság és sokak szemében a gördeszkázás arca, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Személyisége néha túlontúl karakán volt volt, de tény, hogy mindig megmondta a tutit, ezért hiánya pótolhatatlan űrt fog okozni. Íme egy tribute videó és egy nagyszerű cikk Phelperről. Nyugodjék békében!

A héten rengeteg posse-cucc is érkezett, melyek közül talán a legerősebb az Illegal Civilization harmadik nagyfilmje, ami hosszú idő után végre a webre is felkerült.

A Pyramid Country-s srácok pedig Houstonból jelentkeztek be egy ütős, közel negyed órás anyaggal.

Eric Dressen visszatért az OJ Wheels csapatába, amit a brigád egy San Diego-i kiruccanással ünnepeltek meg.

A legújabb Arson Department rész ellenére a Spitfire-nél is tovább pörögnek az események. Most a Bobby Dekeyzer, Dane Barker, Evan Hay, valamint Myles Gable alkotta kvartett okoz örömteli pillanatokat az alábbi összeállításban.

Dani Millán és a Tangram Division krú az Azori-szigetekről, Barcelonából, valamint Lisszabonból jelentkezik.

Steveie Perez új részében legújabb cipőjét, a Flaco 2-t promózza!

A flowkirály Shin Sanbongi betonszörf-produkcióját a SOLO magazin jóvoltából nézhetjük meg Riding the Wave című videójában.

A Vans Europe 2018-ban többek között Marokkóban is turnézott, melyről Sirus F Gahan dobott össze egy kellemes, mediterrán hangulatú anyagot.

Greco megint megcsinálta! Ezúttal két Supra-s amatőr csapattársát, Leandre Sanderst és Ludvig Hakanssont kapta lencsevégre Jim Jarmusch-t idéző stílusban.

A hét bizakodásra okot adó híre, hogy a Magyar Gördeszka Szövetség három egyesület segítségével összeállította az idei versenynaptárt, melyen nagy örömünkre rengeteg esemény kapott helyet.