Medium Mondays – 19/04/08

SOUR – Sick But Suck

Alig egy hónapja, hogy megjelent a Sour Solution 2, már itt is van egy újabb videó a Barcelonába emigrált svédektől. Gustav Tønnesen nem csak a kamera előtt ment nagyot, hiszen ismét ő filmezte és vágta is az anyagot.

Carlos Ribeiro – All For You Part

A világ egyik legtechnikásabb deszkása, Carlos Ribeiro egy új részt deszkázott össze, tele hihetetlen kombókkal, amit édesapja emlékének szentelt.

John Dilo – Seasons Part

A Jamie Foy, Zion Wright, Pedro Delfino és az új Baker pro Tyson Peterson képviselte újgenerációs floridai deszkások közé tartozik John Di Lorenzo is, akitől ugyan már láthattunk néhány felvételt, most a Seasons videóban mutatta meg igazán mit is tud.

Emerica – Proverbs Tour

Egy kicsit fura nem Jon Miner által készített Emerica videót látni, de így is elég jól sikerült a társulat japán turnévideója. Reméljük megtartják Kevin Bækkelt, aki az egyik legkirályabb új adaléka az Emerica csapatnak.

Simon Jensen – Welcome to Krooked

Ritkán kerül valaki a Krooked csapatba, így nem véletlenül figyel oda mindenki, ha egy új ridert mutatnak be. Simon Jensen érdekes spotokon, kreatívan deszkázik, úgyhogy biztos fogunk még hallani róla a közeljövőben.

Haze Wheels – Video d’Haze #2

A francia Haze Wheels új videójában ott van a biggerspinflip hurricaneket, meg hasonlókat adó fiatal versenydeszkáson, Aurelien Gieraud-on túl a Cliché OG Jeremie Daclin-ig mindenki aki számít Lyon vonzáskörzetében.

Brandon Westgate – Bog Tow Part Raw Cut

Brandon Westgate legújabb része alapból para volt, de látni mi van a trükkjei mögött egyenesen ijesztő.