Medium Mondays – 19/04/22

Anti Hero – Implosionistic Tendencies: 28 MPH

Az Anti Hero nem épp az a cég aki ontja magából a videókat, így kellemes meglepetés volt ezt az új montázst látni egy csomó Frank Gerwer footyval és néhány brutál trükkel a holland csodagyerek Daan Van Der Lindentől.

Max Geronzi – Back to the ‘80s

A zseniális Gronze crew alapítóját, Max Geronzit már egy ideje rendszeresen láttuk az instagramon old school lapokkal deszkázni, de az új része felülmúlt minden várakozást. Kb. 02:15-nél nose nélkül pattintott egy nollie treflipet, úgyhogy innentől senki sem panaszkodhat a deszkájára!

Converse Cons Brasil – Chuck Riders

São Paulo és New York utcáin deszkázta össze a legújabb videóját a Cons brazil csapata, amiben Kauê Cossa a Chrystie NYC része után alig pár héttel újra hatalmasat megy.

Slides & Grinds – Carlos Ribeiro vs. Luan Oliveira

Ha már Brazílánál tartunk, az ország két legkiválóbb gördeszkás exportja szállt szembe egymással a Slides & Grinds verseny aktuális fordulójában. Egészen hihetetlen milyen trükköket raknak a padkára egy próbából!

Manolos Tapes: Stefan Janoski

A Free magazin Stefan Janoskiról emlékezett meg a héten, méghozzá Manolo jóvoltából, aki ismét régebbi videókból ollózott össze egy kiváló anyagot.

Rough Cut: Dan Mancina

Az extra motivációt ismét Dan Mancina szállította a héten, aki ezúttal a Thrasher Rough Cut-jában

Pay The Troll: WSVT 20th Birthday Bash

Húsz éves lett San Diego legendás DIY-pályája, a WSVT, amit egy hatalmas bulival és brutális trükkökkel ünnepeltek meg a lokál arcok.

Alexis Ramirez’s: Sk8Mafia part

Alexis Ramirez pro lett a SK8MAFIA-nál, ami nem is csodálkozunk, elnézve a legújabb, közel nyolcperces partját!

Miika Adamov: Can’t Teach That

Az Enjoi csendes gyilkosáról, Miika Adamovról ritkán jelenik meg anyag, de akkor mindig nagyot szól. Ezúttal is!

It Must Be Nice: Aurelien Giraud

Lehet utálni a focistadeszkásokat, de nem szabad elvitatni tőlük, hogy ők azok, akik rendre képesek a gördeszkázás határait egy-egy újabb szinttel kitolni. A francia válogatott Aurelien Giraud pedig elképesztő trükkökkel szórja mostanában az Instagram-ot és a Berrics-et is, ahonnan ismét bejelentkezett az It Must Be Nice rovatban. Nyjah felkötheti a gatyát, mert a _következő_nagy_sztár_ már nem csak a nyomában van, de lassan át is veszi a szerepét!

Texalona 2 & IC3

A Transworld két nagyfilmet is felpakolt a YouTube-ra. Az IC3-at részletekben, míg a Flo Marfaing visszatérő anyagát is tartalmazó Texalona 2-t teljes egészében nézhetjük meg a szebb napokat is megélt magazin csatornáján.

Mihályfi Dávid Kisújon

Minden bizonnyal összefoglaló anyag is érkezik majd, de álljon itt zárásként Mihályfi Dávid nemzetközi színvonalat képviselő összeállítása a hétvégi kisújszállási versenyről.