Medium Mondays – 19/04/29

Element – Jaakko and Friends

Eseménydús hetünk volt, hiszen hivatalosan is bejelentették, hogy Louie Lopez a Fucking Awesome deszkáira váltott, Antonio Durao megkapta a bőven megérdemelt első pro lapját a Numbersnél, amivel egyidőben az Element is prová avatta Jaakko Ojanent. Jaakko már hosszú ideje messze az egyik legizgalmasabb fiatal deszkás színen, sosem tudjuk mire számíthatunk tőle, amire tökéletes példa a fenti videó is (sőt, elég csak a két China banks trükköt megnézni). Csillagos ötös “trick selection”, kreativitás, finesz és stílus!

Atlantic Drift – Episode 9 – Athens

A Max Palmerrel kiegészült Atlantic Drift csapat most Athén utcáit vette célba, amit Jacob Harris ismét elképesztően jól örökített meg. Max, Mike Arnold és Casper Brooker hatalmasat mentek!

Pass~Port x Vans – Fitzy Plaza

Két percnyi prémium padkagyepálás az ausztrál Pass~Port és a Vans együttműködésének örömére.

Jordan Thackeray – Don’t worry Gordo… part

Már az első két sorci is hihetetlen volt a rész elején, de az egész videó tele van villámgyors line-okkal, aztán zárásul az ember védők nélkül deszkázik szét egy nagyfélcsövet.

Stinky Trouble – Caracast

A frissen a Baker-höz igazolt Jacopo Carozzi és társai Szicíliai klasszikus, és kevésbé ismert spotjain deszkáztak.

Blue Tile Lounge – Baby Blue

A torontói Blue Tile Lounge közzétette a legutóbbi, Baby Blue névre keresztelt full videóját. Végig remek deszkázás, Jed Anderson felvételek, egy király Bobby De Keyzer rész, egy teljesen őrült ender Lee Yankou-tól a filmben, úgyhogy ezt érdemes végignézni!

X Games Real Street 2019 – Chase Webb

Újra itt van az X Games Real Street az egyperces videórészekkel. Nekünk talán a Pizza Skateboards pro, Chase Webb fenti videója tetszett a legjobban, de Corey Glick és Jamie Foy is odatette magát. Ezen a linken nézhetitek meg az összes videót, ahol szavazhattok is kedvencetekre.

WKND – Taylor Caruso, actually

A WKND nem tud hibázni, még ez a rövid Taylor Caruso rész is élvezetes. A héten ők is pörögtek, Alex Schmidt neve került a márka lapjaira.

PABLO FOREVER

Sajnos egy elég szomorú hírrel kell zárnunk a sort, ugyanis a héten életét vesztette Pablo “P-Spliff” Ramirez. Pablot többek közt a GX1000 videókból ismerhettük, őrülten gyors deszkázásával és lejtős felvételeivel rengeteg embert inspirált. Egy igazi San Francisco-i legenda, akire még nagyon sokáig emlékezni fogunk!