Medium Mondays 19/05/06

A hét legkirályabb anyagát Justin Drysen szállította, aki a Venture-nek deszkázott össze egy meglehetősen erős részt. Stílusra mintha Gilbert Crockett és Bobby Dekeyzer szerelemgyereke lenne, amire még kicsit rá is dob trükk- és szpotszelekciójával!

A ’Team Montage’ után megérkezett a Birdhouse legújabb videójának többi része is, melyben természetesen látható az a bizonyos Clive Dixon-trükk is, ami márciusban a magazin címlapjáról is visszaköszönt!

A London Marathon ihlette Kevin Parrott és a Grey magazin legújabb filmjét, melyben a New Balance Numeric deszkásai fedezik fel a futóverseny útvonala nyújtotta lehetőségeket.

Tajvanban járt az Enjoi, melynek legújabb Panda Patrol-epizódjuk állít emléket.

A Dickies-csapat a szürke összes árnyalatának nyomába eredt, melyekből az alábbiakat sikerült feltérképezniük.

A bostoni Orchard skateshop brigádja nem bírt az amerikai téllel, ezért Barcelónába migráltak, ahonnan aztán ezzel az összeállítással tértek haza.

A Thrasher Wreck Center-sorozatában a 2001-ben alapított legendás New York-i KCDC skateshop történetét ismerhetjük meg.

Oaklandben P-Stone-ra emlékeztek a srácok, ahol második alkalommal rendezték meg a Lower Bob’s P-Stone Invitational-t. A gördeszkás istenek kegyesek voltak a legenda emlékéhez, így készülhetett el az esemény összefoglalójául szolgáló alábbi negyven(!) perces film.