Medium Mondays – 19/05/13

Sima Skateboart – 7 év után

Mi mással is kezdhetnénk, mint a 7 év után új videóval jelentkező Simával! Csak simán együtt deszkázni is jó lett volna látni a csapatot, de a srácok nagyon durván odatették magukat és hihetetlen trükköket pakoltak a pécsi pályán!

Medium – Éljen a Balaton, Éljen Május elseje!

Leugrottunk a Balatonra majálisozni egyet, ahol a streetelés mellett egy gyors editet is összedobtunk az új elemeken Balatonalmádiban! Köszi mindenkinek!

Real Skateboards – From Here To There

A Real legfrissebb videójában Chima Ferguson és Robbie Brockel kerültek a főszerepbe, de rajtuk kívül azért Kyle Walker és a többiek is helyet kaptak a montázsban.

Grotto Lotto 2019

A Grotto skateparkot Silas Baxter-Neal, Joey Pepper és még néhány portlandi pro üzemelteti, akik minden évben rendre összehívják haverjaikat és kedvenc deszkásaikat egy verseny erejére. Mivel itt nincs sem nyomás sem különösebb tét, így olyan arcokat is láthatunk, mint a keleti parti OG Kevin Taylor, Tyler Bedsoe, vagy épp Kevin Bradley.

hell yeah

Egy elég fasza videó érkezett Párizs utcáiról a Blobyknál eggyel fiatalabb generációtól, amiben még a helyi Supreme bolt körülötti szokásos arcokat is viszont láthatjuk.

Rave Skateboards – 153 Rue Du Palais Gallien

Ha már franciák, a Jenkem jóvoltából az új Rave Skateboards promót is láthattuk. Fred Plocque-Santos és az egész team hatalmasat ment, ezt ne hagyjátok ki!

Lakai – No Rest in the North West Tour

A Crailtap mostanában elég sokat pörög Kaliforniától északra, ahol a kiváló spotokon kívül olyan deszkásokat is találtak a Lakai csapatba, mint Griffin Gass vagy Simon Bannerot.

Nike SB x Matriz Skate Shop

Luan Oliveira skateshopja együttműködött a Nike SB-vel egy cipő erejéig, amit a shop nevét is ihlető Praça da Matriz spot inspirált.

Slides & Grinds – Yuri Facchini x Felipe Gustavo

Már megint egy hatalmas meccs a brazilok padka Game of S.K.A.T.E. sorozatából. Nem akarunk spoilerezni, de Yuri egyik mentése az idei széria talán egyik legkirályabb pillanata!

Loveletters Season 10: China

Tovább dübörög a Lovelletters 10. évada, amiben most Kína deszkás történelméről okulhatunk a szokásos Grosso-féle stílusban.