Medium Mondays – 19/05/27

HUF – CDMX


Ugyan 2019 végétől a HUF nem gyárt már többé cipőket, úgy tűnik azért még elvitték a csapatot egy gyors mexikóvárosi turnéra. Kiváncsian várjuk jövőre melyik cégnél hajt majd Austyn Gillette, Brad Cromer, vagy Jake Anderson.

Anti Hero – Implosionistic Tendencies: Garble Barf

Folytatódik az Anti Hero videósorozata, talán az eddigi legdurvább Raney Beres felvételekkel és egy kis rollerezéssel az utánozhatatlan Frank Gerwertől.

Rodrigo TX – Sigili part

Rodrigo TX-ről már megírtuk párszor, hogy nem képes leállni, de mégis rendszeresen ledöbbenünk, hogy a 36 éves (!) brazil legenda még mindig több résznyi anyagot filmez össze egy évben, folyamatosan megújulva.

Bones Wheels – Sacred Geometry

A Bones továbbra sem képes hibázni, hiszen amennyire jók a kerekeik legalább annyira jó csapatot hoztak össze az évek alatt. Ezt időről időre meg is villantják a fentihez hasonló videókban Chris Joslin, Aaron “Jaws” Homoki, vagy Ryan Reyes közreműködésével.

Nick Matthews – Pavement part

A Quasi flow deszkása, Nick Matthews elég nagyot ment a debütáló videórészében, tele komoly trükkökkel Chicago és környékének leharcolt spotjain.

Jed Coldwell – Cottonopolis part

Technikás deszkázás, fasza stílussal Európa legjobb spotjain Madridtól Koppenhágáig, oldschool hip hop zenével? Jed Coldwell legújabb részében mindegyiket kipipálhattuk!

Place – Harlekin Berlin

Berlin legjobbjai betesztelték a 10 év után újradesignolt Janoskit. Michael Mackrodt még mindig hihetetlenül gyors és jó volt újra a Polar egyik első proját, Jan Kliewert viszont látni.

The Cinematographer Project – World Project

Teljes egészében felkerült a netre a legutóbbi Cinematographer Project, amiben többek közt egy zseniális Sour montázst is láthattunk.

Sour Files Episode 1

Ha már a Sour-t emlegettük, nem hagyhatjuk ki az idén bemutatott videóik kimaradt trükkjeiből készült új sorozat első részét sem!

Monster – Lisbon to Porto

A szörnyes energiaital vitt el egy elég király brigádot Portugáliába, hogy bedeszkázzák az ország páratlan márvány tereit.

Rassvet – Tenerife

A Val Bauerrel kiegészült orosz Rassvet brigád Tenerifére utazott a hideg elől, ahonnan ezzel a durva edittel tértek vissza.

Slides & Grinds III – Lehi Leite X Carlos Ribeiro

Zárásul pedig jöjjön a brazilok padka-Game of S.K.A.T.E. sorozatának legújabb fordulója Carlos Ribeiroval, amiben már ott tartunk, hogy simán pörögnek a flip-in-flip-out csúszások mindkét résztvevőtől.