Medium Mondays 19/06/03

Kezdjük a hetet egy kis időutazással, amit hívhatunk akár gördeszkás töriórának is, ami a Powell-Peralta tart, ami teljes egészében felpakolta a Bones Brigade, 1989-ben megjelent Ban This című filmjét a Youtube-ra!

A hét legfontosabb anyaga nálunk a Nike SB Gizmo-ja lett, amiben az oregoni márka női csapata mutatkozik be egy „egész estés” videóban.

Ismét New York uretántól gőzölgő utcáiról jelentkezik a New York Times brigádja, akik 27. alkalommal jelentenek a Nagy Almából!

Újbóli betekintést nyerhetünk a Sour-aktákba, azaz második epizódjával jelentkezik a Sour Files-sorozat, melyben behind the scenes felvételeket láthatunk a Barcelónában székelő svéd márka csapatától.

A svéd fotós/pro deszkás Gabriel Engelke elméjébe nyerhetünk betekintést Elliott című összeállításában, melyben a művészi beállítások mellett természetesen a gördeszkázáson van a hangsúly!

VHS never dies – ezt jól bizonyítja a Converse Cons brazil csapata is, akik Sao Pauló-i tripjüket örökítették meg a 80-as 90-es évek kamerarendszerével és adathordozójával.

Kiváló hangulatú összeállítást hozott össze a Politic.-nek Ross Norman, akinek Transmission 3 részét már csak a parádés five-o kombói, valmint Danny Renaud vendégszereplése miatt is érdemes megnézni.

Cottonopolis címmel jelent meg a manchesteri gördeszkás közösség legújabb filmje, melyből Keanu Robson masszív trükkökkel teli, elképesztően lendületes és kreatív részét mutatta be a Free Skate Mag. Ha nektek is annyira tetszett, mint nekünk, akkor rendeljétek meg a teljes DVD-t!

A legendás Bronx-i Jerome Ave Banks történetének nyomában járt a Jenkem magazin és Aaron Harrington. Szpottöri az izgalmasabb fajtából!

Ismét akcióban a Crupié Wheels multikulti csapata, így akik élik a highend technikai gördeszkázást, azok ezúttal sem fognak csalódni!